Φόρτωση λίστας δορυφόρων στον dm500

nordic

New member
Καλησπερα παιδια, είμαι κατοχος ενος dm500 και καθως ´´σκαλιζα τα menu του´´ και συγκεκριμενα setup>blue panel>extra settings>satellites. xml loader>europe....., έκανα save σε καποιο δορυφορο και χάθηκαν απο την μνημη του δεκτη ολοι οι δορυφοροι. Οι τεσσερεις δορυφοροι που επιανα τους εχει κατα καποιο τροπο αποθηκευμενους αλλα δεν μου τους εμφανιζει στα μενου για service searching. Πως μπορώ να εισαγω λιστα δορυφορων, με τις συχνοτητες τους βεβαια, στον δέκτη. Εν τω μεταξυ το dreambox edit δεν μου συνεργαζεται πληρως, ενω διαβαζει τον δεκτη, δεν μπορω να στειλω αλλαγες, μου βγαζει ενα περιεργο μηνυμα. Αυτα προς το παρον. κάποιος που να ξέρει κατι παραπανω τον ευχαριστω εκ των προτέρων.......
Για να δωσω αγγελια πρεπει να ισχυει κάτι;

Απ όσα λες φαινεται ότι φορας τζεμίνι, οπότε (αν και δεν καταλαβα γιατι τους έχασες) εφόσον τον έχεις συνδεδεμένο στο ίντερνετ (αλλιώς γιατι να πάρεις ντρημποξ) επιλέγεις απο εκει που ήσουν τους δορυφόρους που θελεις να εχει η νταταμπειζ σου (μπαινεις πχ στο Europe και μαρκαρεις αυτούς που θες, αλλά και στο Atlantic ή και το Asia αν πας πολύ ανατολικά) και μετα πατας την επιλογή που σου λεει να κατεβασεις και να εγκαταστησεις αυτους που επέλεξες (και μαλιστα θα ειναι και φρεσκια η νταταμπειζ, αφου ανενεώνεται απο την ιστοσελίδα του Σουηδού Lyngermark)