Φως!

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στα ευρωπαικά upload center διαπίστωσα ότι υπάρχει αρκετό υλικό για τους κυνηγούς και πολιορκητές των πακέτων με "ελαφρά κωδικοποίηση".
Polsat, TPS, Digital + Ισπανίας, SRG, ORF, Premiere, TV CABO υποφέρουν απο συστηματική ή ευκαιριακή πειρατεία με εύκολους σχετικά τρόπους, αλλά και η δική μας αλαζονική Nova με συγκεκριμένη κάρτα.

Συνεπώς υπάρχει πολύ "φως" για όλους. Ποτέ δεν ήταν πιο συμφέρουσα η αγορά δεκτών με "έξτρα δυνατότητες αποκωδικοποίησης"

Η εμπορευματοποίηση αυτών των "ευκαιριών" αποτελεί καθημερινότητα με ανυπολόγιστα αφορολόγητα κέρδη.

Αλέξη η πολιορκία δεν είχε σταματήσει, συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό !!!!

Εμμμμμμ, τι να σου κάνω Στέργιο, εγώ έχω τυφλωθεί !!!!!!:speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0

Humax, powerksy και τωρα dreambox.... η φυσικη εξελιξη των πραγματων....μην συμβιβαστείτε με τπτ λιγοτερο...

Εγώ πάντως ρε παιδιά με τον VisionNet 7000 δεν έχω στραβωθεί καθόλου...
Μόνο τους Γάλλους και τους Γερμανούς έχω χάσει.
Κατά τα άλλα κάμπους και D+ και αρκετά άλλα, μιά χαρά!

Off topic βέβαια, αλλά είπα νά σάς δροσίσω λίγο.....

γεια χαρα κι απο μενα -bye-
να πω και γω τη γνωμη μου, ειμαι φανατικος δορυφορακιας και dreamboxακιας και χαιρομαι που σας βρηκα.
Με dreambox7000 ειναι κοντα μας: ισπανος - πορτογαλος - γερμανος - γαλλος - πολωνος. Καλα, Ελβετος και Αυστριακος ειναι ψιλολογια :flipout:
Καθολου ασχημα ετσι;:SFGSFGSF:
Απλα θελει καθημερινα σχεδον φορτωμα τα νεα κλειδακια, αλλα αυτα ειναι παιχνιδακι διαδικασια.

Ο dream δε συμφωνειτε πως ψιλοϋπερεχει; Εχει και το σκληρο του μεσα και μ' ενα plug-in περναω υποτιτλους και βλεπω οποια ταινια θελω, οποτε θελω απο ξενα πακετα :2thumb22sup:

Τα λεμε :sleepey:

Last edited:
Φίλε smithakos, αυτά πού αναφέρεις, τα "πιάνουν" όλοι σχεδόν οι απλοί δέκτες, εκτός βέβαια, των υποτίτλων στις ταινίες.....
Υπάρχουν και δέκτες, πού πιάνουν ακόμα περισσότερα.....:drummer:

Γερμανοι στον dream με τι?

εγω δουλευω το image "Gemini 3 60 Tropical" με emu "mgcamd 1.24"

Φιλε smithakos, τις σχετικές διευκρινίσεις με pm. Δεν επιτρέπονται αυτού του είδους οι παραπομπές.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Φως!

Φίλε smithakos, αυτά πού αναφέρεις, τα "πιάνουν" όλοι σχεδόν οι απλοί δέκτες, εκτός βέβαια, των υποτίτλων στις ταινίες.....

σαφως και τα πιανουν πολλοι δεκτες :grinning-smiley-043 Απλα βλεπω πως παραπονιουνται πολλοι που δε βρισκουν εγκαιρα κλειδια ή νεα firmware ενω ο dream εχει αψογη υποστηριξη.
Οι υποτιτλοι ειναι κορυφη παιδες :firstprize: Αντικειμενικα να το δει κανεις, ειναι υποθεση να βλεπεις κατι live και να χεις υποτιτλους σα να 'ναι ελληνικο καναλι ή dvd. :2thumb22sup: Kι ακομα καλυτερα να το γραφεις και να το βλεπεις οποτε θες -bye-

Στα αρνητικα του dream, σιγουρα ο αναισθητος δεκτης...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φως!

Στα αρνητικα του dream, σιγουρα ο αναισθητος δεκτης...
Μόνο αν αναφέρεσαι στον 7000. Αυτός έχει αναίσθητο tuner, αν και με τη σημερινή κατάσταση στους Astra - Hotbird δεν αποτελεί πλέον σημαντικό πρόβλημα.

Ο Dream 7020 - πρώτης γενιάς - με το tuner της Philips έχει βελτιωθεί σημαντικά στην λήψη των δύσκολων συχνοτήτων και σε όλους τους υπόλοιπους που "φορούν" tuner Alps η ευαισθησία έχει απογειωθεί. Το ίδιο ισχύει και για τον Dream 500. Και αυτός Alps έχει.

Μπορείς να μου μιλήσεις για το Άγιο Δισκοπότηρο;

εγω δουλευω το image "Gemini 3 60 Tropical" με emu "mgcamd 1.24"

Τι είναι αυτό το tropical;
Αρχίσανε τα fork και στα image του dreambox?

Ο Dreambox 7025 πόσα στοιχίζει περίπου;
Το tuner του τι λέει;
Ποια πακέτα ανοίγει;
Είναι εύκολο να δουλεύεται το image του;
Τώρα δουλεύω με τον Humax 5400.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φως!

Μόνο αν αναφέρεσαι στον 7000. Αυτός έχει αναίσθητο tuner...

ναι αλεξ. τον 7000 εχω, ολα καλα αλλα το tuneraki πιο αναισθητο κι απο το dbox της nokia που ειχα παλιοτερα και δε φημιζοταν για την ευαισθησια του :slapface:
συμφωνοι, εχουν βελτιωθει τα πραγματα σε 13+19 αλλα οταν εχεις οριακο σημα σε καποιες συχνοτητες (πχ σε μια του premiere) εκει σου τη δινει :violent-smiley-030:
Ολο και καποιο feed αγωνα στις 7e θα ναι με οριακο σημα. Καλυτερα να μην εχεις σημα παρα να σου 'ρχεται με σπασιματα και να σε τρελαινει :furious3:
Τοτε ειναι που αναπολω τα αναλογικα, με λιγο χιονακι το βλεπεις, με παγωματα δε λεει :smileJap:

Και sorry αν εφερα το forum σε δυσκολη θεση :blush: