Εξαιρετική στιγμή, αλλά ίσως ήθελε κατιτίς λιγότερο saturation στα χρώματα στη κορυφή.
Είναι μάλλον υπερβολικά έντονο κατά τη γνώμη μου και μειώνει πολύ το κάδρο και τη αίσθηση.
Ιδίως στα πλαϊνά της κορυφής.
Εξαιρετική στιγμή, αλλά ίσως ήθελε κατιτίς λιγότερο saturation στα χρώματα στη κορυφή.
Είναι μάλλον υπερβολικά έντονο κατά τη γνώμη μου και μειώνει πολύ το κάδρο και τη αίσθηση.
Ιδίως στα πλαϊνά της κορυφής.
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με το κινητό και έχει επεξεργαστεί πιο πολύ για ποστάρισμα σε social media. Έχω και φωτογραφίες με την μηχανή μου όπου η επεξεργασία είναι διαφορετική. Παρόλα αυτά, το έντονο χρώμα στην κορυφή και γενικότερα τα χρώματα, θα έλεγα ότι είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα, όσο και αν φαίνονται κάπως υπερβολικά. Το "alpenglow" στο Matterhorn, αν το πετύχεις την κατάλληλη στιγμή και υπό τις κατάλληλες συνθήκες είναι όπως το βλέπεις στην φωτο, μπορείς να κάνεις και ένα search στο διαδίκτυο για παρόμοιες φώτο και δεις την ίδια εικόνα. Δεν είμαι σίγουρος αν το μονιτορ που βλέπω/βλέπεις την φωτο παίζει επίσης κάποιο ρόλο.