Δημοκηδής Μέλος Σωματείου 23 June 2006 10,364 1 May 2013 #41 Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! Μωρέ, μόνον ωραία ; πολύ ωραία ''πραγματάκια'' !!!!
Gojakla Supreme Member 20 May 2009 5,856 1 May 2013 #42 Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! bluthner said: Γιατί Αντώνη? Click to expand... Προσπάθησε να φανταστείς να έκανα κι´εγώ quote στο quote σου... και μετά να μου απαντούσες πάλι με quote... Θα σκρολάραμε 2 μέρες βρεεεε.... :ADFADF1:
Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! bluthner said: Γιατί Αντώνη? Click to expand... Προσπάθησε να φανταστείς να έκανα κι´εγώ quote στο quote σου... και μετά να μου απαντούσες πάλι με quote... Θα σκρολάραμε 2 μέρες βρεεεε.... :ADFADF1:
bluthner Senior Member 2 December 2011 382 1 May 2013 #43 Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! Έχεις δίκιο! Μετά τις κάμψεις του αυχένα από το δικό μου φωτογραφικό υλικό (στραβολαίμιασμα!), ήρθε και η άσκηση των κλειδώσεων των δακτύλων (σκρολάρισμα). Σας κρατώ σε καλή φυσική κατάσταση βρεεε...
Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! Έχεις δίκιο! Μετά τις κάμψεις του αυχένα από το δικό μου φωτογραφικό υλικό (στραβολαίμιασμα!), ήρθε και η άσκηση των κλειδώσεων των δακτύλων (σκρολάρισμα). Σας κρατώ σε καλή φυσική κατάσταση βρεεε...
Gojakla Supreme Member 20 May 2009 5,856 1 May 2013 #44 Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! :ernaehrung004:
DomieMic65 Supreme Member 10 July 2006 9,778 Αθήνα 1 May 2013 #45 Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! Φιλέ Panoso καλοριζικος ο ενισχυτης!! Με το καλό κ ένας dac. Τώρα που είμαι διακοπές έχω προσβαση στα 25 και ενω κρίνω τα 770LE μου ως πιο "σωστα" ακουστικά μόλις βάλω τα 25 το κεφάλι κατευθείαν κουνιεται στον ρυθμο της μουσικής.... δεν υπάρχει!!
Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! Φιλέ Panoso καλοριζικος ο ενισχυτης!! Με το καλό κ ένας dac. Τώρα που είμαι διακοπές έχω προσβαση στα 25 και ενω κρίνω τα 770LE μου ως πιο "σωστα" ακουστικά μόλις βάλω τα 25 το κεφάλι κατευθείαν κουνιεται στον ρυθμο της μουσικής.... δεν υπάρχει!!
Τσαμπάζης Νικόλαος AVClub Enthusiast 18 June 2006 987 Ξάνθη 2 May 2013 #46 Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! Και δυο φωτογραφίες από τον δικό μου ενισχυτή που παίζει με τα HD650.Εδώ είναι και το σχετικό νήμα στην DIY κατηγορία. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53895-Λαμπάτος-ενισχυτής-ακουστικών?highlight= Attachments IMG_0504.JPG 56.2 KB · Views: 261 IMG_0531.jpg 163.5 KB · Views: 260 Last edited: 2 May 2013
Re: Φωτογραφίες...ακουστικών και συναφών! Και δυο φωτογραφίες από τον δικό μου ενισχυτή που παίζει με τα HD650.Εδώ είναι και το σχετικό νήμα στην DIY κατηγορία. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53895-Λαμπάτος-ενισχυτής-ακουστικών?highlight=
Manosss AVClub Addicted Member 7 June 2012 2,274 Πειραιάς 8 January 2018 #47 To ανασταίνω για να αρχίζουμε να βάζουμε περισσότερες "σαγηνευτικές" φωτο είτε δικές μας είτε άλλες που βλέπουμε και μας αρέσουν.. Astrotec Lyra Classic by No Hype Fi, on Flickr
To ανασταίνω για να αρχίζουμε να βάζουμε περισσότερες "σαγηνευτικές" φωτο είτε δικές μας είτε άλλες που βλέπουμε και μας αρέσουν.. Astrotec Lyra Classic by No Hype Fi, on Flickr