Φωτογραφιες στις υπογραφες.

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Παρατηρω τελευταια οτι καποια μελη βαζουν στην υπογραφη τους φωτογραφιες αφου η δυνατοτητα αυτη ειχει ενεργοποιηθει απο το λογισμικο που χρησιμοποιει το site.

Mηπως ομως αν μελλοντικα αρχισουμε ολοι να βαζουμε φωτογραφιες θα δημιουργηθει προβλημα με την ομαλη αναγνωση των μηνυμάτων? Αφηστε που οι σελιδες θα θυμιζουν πολυχρωμο μωσαικο...

Δεν ξερω αν εχει τεθει ξανα το συγκεκριμενο θεμα καθως με μια αναζητηση που εκανα δεν βρηκα τιποτα...

Re: Απάντηση: Φωτογραφιες στις υπογραφες.

Kαι μονο που το σκεφτηκες Ακη ειναι προς τιμην σου αλλα εγω δεν εχω προβλημα με καποιο συγκεκριμενο μελος (ποσο μαλλον με εσενα) αλλα επειδη εχω δει σε αλλα φορουμ την αναρχια που επικρατει με τις υπογραφες σκεφτομαι τι θα γινει μελλοντικα στο δικο μας site που προς το παρον δεν εχει προβλημα.

Δεν έχει πρόβλημα γιατι το οριο κατέβηκε πριν απο αρκετό καιρο και δεν μπορούν να μπουν μεγάλες φωτό οποτε στην ουσία δεν υπάρχει πρόβλημα να "καθυστερούν" οι σελίδες εν έτη dsl...

Πάντως αποψη μου ειναι οτι χρειάζονται όπως και τα avatar για να σπάνε την μονοτονία των συνεχόμενων κειμένων...

Δεν έχει πρόβλημα γιατι το οριο κατέβηκε πριν απο αρκετό καιρο και δεν μπορούν να μπουν μεγάλες φωτό οποτε στην ουσία δεν υπάρχει πρόβλημα να "καθυστερούν" οι σελίδες εν έτη dsl...

Πάντως αποψη μου ειναι οτι χρειάζονται όπως και τα avatar για να σπάνε την μονοτονία των συνεχόμενων κειμένων...

+1!!

Νομίζω πως το θέμα τέθηκε με βάση την αισθητική του χώρου περισσότερο και λιγότερο το bandwidth.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφιες στις υπογραφες.

Ασε να κάνει το comeback η Αννούλα και βλέπουμε..:firstprize::flipout::flipout:

σιγα μην κανει και comeback.......

καμμια αρπαχτη απο δω και περα για τιποτα γερομπαμπαληδες....:nurse:

Σπύρο,

κάτω από το κείμενο με την υπογραφή, υπάρχει άλλο παράθυρο όπου μπορείς να κάνεις browse και να διαλέξεις μια φώτο από τον Η/Υ σου (με κάποιους περιορισμούς στο μέγεθος κτλ)