Φωτογραφική Βόλτα Στο Κέντρο της Αθήνας

ραντεβου λοιπον στις 5.30 στον σταθμο του Θησειου...

(για τις 3.30 ειμαστε εγω και ο GoMaR...)

@GoMaR:σου εστειλα με πμ το κινητο μου αν μπορεις τελικα, εγω εκει θα ειμαι...

οσοι πιστοι, προσελθετε...

Καλημέρα ,
θα ήθελα κι εγώ να έρθω αύριο σίγουρα μπορώ για τις 15,30 αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κάτσω και μετά τις 17,30 και να σας προλάβω όλους .

Ευχαριστώ ,

Παναγιώτης .

Τελικά είμαι και γω μέσα για τις 5:30 με μια μικρή πιθανότητα για τις 3:30.

Ερώτηση-επιβεβαίωση:Το ραντεβού είναι στο σταθμό του Θησείου και για τις 3:30 και για τις 5:30, έτσι;

Για φωτογράφηση δεν καίγομαι ούτε και γω, αλλά έχω μια ιδέα:

Εδώ και καιρό είμαι σε φωτογραφική ομάδα.Κάθε βδομάδα παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες μας με κάποιο θέμα.

Το θέμα για μετά τις γιορτές είναι κίνηση.Καμμιά ιδέα;

Α!Να μην ξεχάσω:Θα ήταν χρήσιμα κινητά με pm

ενημερωνω οτι απλα δεν εχω πολυ μπαταρια..5% μονο.
Αν κλεισει θα περιμενω στον σταθμο με την μηχανη και μια τσαντα πλατης

Και αναρωτιώμασταν Σίμο τί έγινες τελικά και μήπως σε χάσαμε. Ελπίζω να είναι όλα καλά.

Η βόλτα ήταν πολύ ωραία και να ευχαριστήσω και απο δώ τα παιδιά για ένα όμορφο απόγευμα.
Εϊμασταν οι
Paulmarinis, GoMaR, Error, ncups, Παναγιώτης απο Χίο, AlexTheodin.
Στο δεύτερο σκέλος που ήμουν και εγώ δεν τραβήξαμε πολλές φωτογραφίες αλλα μιλήσαμε πολύ για το αγαπημένο μας θέμα. Ήπιαμε και τα κρασάκια μας.
Πέρασα πολύ ωραία παιδιά, να το ξανακάνουμε και με περισσότερη συμμετοχή αυτήν την φορά!

Πολύ ωραία παρέα, έχω την αίσθηση ότι παρότι συζητάγαμε για ώρες, αν καθόμασταν άλλες τόσες, θα μιλάγαμε!!

Χάρηκα πολύ που γνώρισα τα παιδιά, χάρηκα πολύ που μαζευόμαστε και τα λέμε, έστω και αραιά.

Την άλλη φορά πιο πολλοί.Σίμο για σένα το λέω!!:ernaehrung004:

Πολύ ωραία παρέα, έχω την αίσθηση ότι παρότι συζητάγαμε για ώρες, αν καθόμασταν άλλες τόσες, θα μιλάγαμε!!

Χάρηκα πολύ που γνώρισα τα παιδιά, χάρηκα πολύ που μαζευόμαστε και τα λέμε, έστω και αραιά.

Την άλλη φορά πιο πολλοί.Σίμο για σένα το λέω!!:ernaehrung004:

Nίκο, σ'ευχαριστώ και 2 γιοί μου είναι στο κρεβάτι με 39 πυρετό και σύζυγος μια από τα ίδια, οπότε ήταν αδύνατο!!!

Ελπίζω στην επόμενη φορά να μπορέσω να σας δώ!-bye-

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

επιβεβαιωνω την επιτυχια της χθεσινης φωτογραφικης συναντησης - γνωριμιας...

εξαιρετικα ΟΛΑ τα παιδια... μιας και ηταν η πρωτη φορα που τα γνωριζα...

καναμε και μια mini φωτογραφικη βολτα για street φωτογραφιση με τον GoMaR και τον Παναγιωτη απο Χιο...

θα ανεβασω και μερικες φωτο καποια στιγμη να δειτε τι χασατε οσοι δεν προλαβατε και οσοι δεν μπορεσατε...

μακαρι να τα λεμε συχνοτερα...

την καλησπερα μου...

Πανος.

Καλησπέρα και από εμένα .
Περάσαμε πολύ καλά με ωραία κουβεντούλα και βόλτα .
`Ολα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά και πραγματικά χάρηκα πολύ
που ξεκολλήσαμε από το πληκτρολόγιο και τα είπαμε από κοντά .
Μακάρι την επόμενη φορά να μαζευτούμε περισσότεροι και γιατί όχι
και κάποια στιγμή να κανονιστεί και κάποια συνάντηση και με τους βόρειους
ίσως κάπου στην μέση .

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία πάνω απ` όλα .

Παναγιώτης .

Χρονια πολλα και απο μενα...εξαιρετικη βολτα.Παντα μπορουμε και καλυτερα βεβαια.με περισσοτερο χρονο και κοσμο.
Καποια εμποδια απο μενα (λογω κινητου και υποχρεωσεων με εμποδισαν στο να κατσω παραπανω) δε πειραζει ομως την επομενη φορα με περισσοτερο κεφι

Υ.Γ βεβαια το αξιοσημειωτο ειναι η "χαζομαρα" που αγορασε ο Error που μετανοιωσε το καθε cent που εδωσε.lol:p

Μπράβο παιδιά. Εύχομαι στο μέλλον να μαζευτούμε και περισσότεροι και να καταφέρω να έρθω και εγώ.

Nίκο, σ'ευχαριστώ και 2 γιοί μου είναι στο κρεβάτι με 39 πυρετό και σύζυγος μια από τα ίδια, οπότε ήταν αδύνατο!!!

Ελπίζω στην επόμενη φορά να μπορέσω να σας δώ!-bye-

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Φίλε, περαστικά σε όλους και χρόνια πολλά!!εννοείται ότι θα τα πούμε