Φωτογραφική Μηχανή (Compact) μέχρι 150

IouIou

New member
5 April 2009
45
Αθήνα
Κατ' αρχήν, καλώς σας βρήκα. Η δουλειά που γίνεται στο forum είναι εκπληκτική. Και ας μπω στο "ψητό".

Όπως λέει και ο τίτλος θα ήθελα να μου προτείνετε (ως γνώστες :grinning-smiley-043) το καλύτερο value for money για μια compact φωτογραφική μηχανή έως 150 . Δυστυχώς μια βολτίτσα σε γνωστά μαγαζιά δεν επέφερε καρπούς.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και ευχαριστώ εκ των προτέρων :a0210:

Να προσθέσω πως η αγορά κάρτας μνήμης δεν συμπεριλαμβάνεται στο budget των 150 . Ευχαριστώ εκ των προτέρων :a0210:

@ΒΛΑΣΙΔΗΣ ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση

Η διαφορά μεταξύ της 80 και της 82 ποια είναι;

Πολύ καλές περιπτώσεις είναι η Canon Ixus αλλά και πολύ καλά σχόλια έχω ακούσει για την Panasinic FS5.

Κάπου εκεί γύρω είναι σε τιμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φωτογραφική Μηχανή (Compact) μέχρι 150

Είναι ίδιες.

Και για ποιον λόγο υπάρχει διαφορά στο μοντέλο; Η μία 80IS και η άλλη 82IS;

ΥΓ: Ίσως να φαίνεται ηλίθια η ερώτηση αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω τίποτα από ΨΦΜ

Πολύ καλές περιπτώσεις είναι η Canon Ixus αλλά και πολύ καλά σχόλια έχω ακούσει για την Panasinic FS5.

Κάπου εκεί γύρω είναι σε τιμή.

Ευχαριστώ :a0210:

χρόνια πολλά σε όλους.χρειάζομαι λίγη βοήθεια.
μια φίλη ψάχνει για compact και μπορεί να διαθέσει μέχρι 200 ευρώ.από μια ματιά που έριξα στα διάφορα site των φωτομάγαζων της Αθήνας βρήκα τις εξής:

OLYMPUS MJU 5000 METAL στα 198 ευρώ
Canon IXUS 970 IS στα 199 ευρώ
Canon IXUS 95 IS στα 219 ευρώ και
OLYMPUS μ1010 Silver 2Gb Micro SD + Θηκη Olumpus + 2η Μπαταρια στα 199 ευρώ

θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. ευχαριστώ

Η παραπάνω πρότασή μας ισχύει 100%. Οι Oly δεν έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω. Και για τις 2 ixus (90/970) δεν θα καταλάβει καμιά διαφορά από την 80/82.

αν σκοπεύεις να ενβαθύνεις στο θέμα φωτογραφία, θα πρότεινα να δεις και τη σειρά powershot που ξεφεύγει ελάχιστα σε μέγεθος κακ υστερεί σε ποιότητα σώματος αλλά έχει περισσότερες manual ρυθμίσεις αν τις θελήσεις.