Φωτορυθμικά, led, disco balls...

Kostasko

Banned
4 July 2015
33
Καθώς ασχολούμαι με μουσική και έχω συμπληρώσει τον εξοπλισμό από πλευράς ήχου, ήρθε η ώρα για φωτισμό. Ότι συμβουλές και προτάσεις έχετε, θα με βοηθήσουν πολύ, ειδικά αν έχετε κιόλας τέτοια φωτορυθμικά θα ξέρετε πως αποδίδουν να μου προτείνετε.

Βασικά σκέφτομαι μια διάταξη που να έχει έναν fill φωτισμό πίσω από τον DJ, παράδειγμα μια semi transparent disco ball που εκτός από ακτίνες να δίνει και φωτισμό fill. Kαι μπροστά σκέφτομαι ένα ή δύο led effects.

Φταινε τα ξυδια απ το χωριο, και το φορητο εδω που δουλευω σοβα, μπογια και κανω παυσεις για ιντερνετ καφε....
:BDGBGDB55:

Δεν ξέρω αν υπάρχουν DJ στο forum με περισσότερες γνώσεις, πάντως από ότι βλέπω στην ελληνική αγορά τα πράγματα είναι πολύ άσχημα, παράδειγμα τα προϊόντα της ΑDJ (πρώην Αmerican DJ) και της Shauvet δεν έρχονται στην χώρα μας, ή έρχονται μόνο ελάχιστα είδη από τα νέα φωτιστικά και σε τιμές πολύ πιο ανεβασμένες από τις τιμές του εξωτερικού. Και ειδικά στα led η τεχνολογία τρέχει πάρα πολύ τα φωτιστικά του 2013 για παράδειγμα είναι τελείως ξεπερασμένα σε δυνατότητες σύμφωνα με τους καταλόγους του 2015.

Και εγω δεν το γνωριζω αυτο.
Γι αυτο αφηνω και το συγκεκριμενο νημα εδω, μιας και η κατηγορια εχει υψηλη αναγνωσιμοτητα, μηπως παρουσιαστει καποιο παιδι που εχει τις γνωσεις και βοηθησει.

Το βλέπω το νήμα ημέρες τώρα και πραγματικά δεν ξέρω σε ποια κατηγορία θα ταίριαζε περισσότερο μιας και δεν έχουμε κάποια κατηγορία για επαγγελματικό ήχο, που λογικά θα γινόταν και ευρύτερη συζήτηση για φωτισμό κλπ. Η μόνη άλλη κατηγορία για...φωτισμό είναι οι φακοί LED που και εκεί όμως πάλι δεν θα ταίριαζε.
Αν δεις ότι δεν παίρνεις καμία απάντηση εδώ ίσως να το μεταφέρουμε κάπου στον δικάναλο ήχο, αν και εκεί πάλι δεν ξέρω πόση ανταπόκριση θα έβρισκε.