Φωτος με την FUJI 9600 μου....

16 July 2006
7,545
HAMBURG
Λοιπον ..... επειδη εχω ενα προβλημα με το γονατο και θα κανω ενχειρηση και ψιλοκουτσαινω και μιας και ειχα ορεξη για φωτογραφια ..... ειπα να παρω ενα σκαμνι να παρω το αμαξι και να βρω κατι που να περναει μπροστα μου και να ειμαι καθιστος .....:BDGBGDB55:

αεροπλανα δεν περναγαν ... περιεργο :slapface: ...

ομως περναγαν τρενα .....

ε ...και εβγαλα μερικες μιας που απο τρενα δεν ειχα καθολου.!!:BDGBGDB55: :grinning-smiley-043

Θαυμαστε .....

Ακομα μερικες .........

οπου ο ουρανος εχει καει ειναι τραβηγμενες με 800 ιζο . επειδη ηταν πολυ αργα το απογευμα οι τελευταιες ....

ΟΛΑ τα τρενα κινουνταν με ταχυτητα ..

Attachments

• DSCF4064-inter-.jpg
    DSCF4064-inter-.jpg
    68.7 KB · Views: 21
και αλλες ......

αυτες εδω ειναι την επομενη το μεσημερι ...... ηθελαν λιιιιγο υποφωτιση νομιζω ....

ψαχνω να βρω ενα φιλτρο 81C στα 58 mm για να γλυκαινει λιγο το φως στο δυνατο μεσημεριανο ηλιο ..

Last edited:
επειδη ενδιαφερομαι για την 9600 μπορεις να μου στειλεις κανα δυο φωτογραφιες, χωρις κροπιαρισμα, στο email μου [email protected]

ευχαριστω πολυ

επειδη ενδιαφερομαι για την 9600 μπορεις να μου στειλεις κανα δυο φωτογραφιες, χωρις κροπιαρισμα, στο email μου [email protected]

ευχαριστω πολυ

Φιλε μου ΔΕΝ γινεται λογω του οτι οι κανονικες ειναι μεγαλα ( σχετικα) αρχεια και αν δεν τις κανω τουλαχιστον 2200 κβ δεν ανεβαινουν με τιποτε !!!!!!!!

εχτες δεν μπορεσα να στειλω φωτος στον ξαδερφο μου και αναγκαστικα να τις κανω τουλαχιστον 2200 ΚΒ για να τις ανεβασω σχετικα ευκολα ......

πιο πανω απλα δεν γινεται τιποτα οσο και να περιμενω .............:HTEHETH63:
αν θες να σου στειλω CD ....
με φωτος εντελως ακροπαριστες και απειραχτες.

τις παραπανω με τα τρενα τις μετετρεψα σε 300 dpi για να τις εκτυπωσω ...αν θες τις ξανακανω 72 ..

Last edited:
Πολλές ευχές για ανώδυνα και γρήγορα ξεμπερδέματα με το γόνατο!
Ο σιδηροδρομικός σταθμός το Αμβούργου δείχνει να είναι ένα ακόμα θέμα από μόνος του.
Καλή συνέχεια και με την φωτογράφηση, αλλά κυρίως με το γόνατο!!

Φιλε YIANNAKAS για να ξερεις .... η 9600 εχει 2 μειον που ειναι εντελως αμελητεα για πολλους αλλα ισως ενοχλησει καποιον που ασχολητε πολυ .

εμενα παντως δεν με ενοχλουν ! αυτα ειναι :
α) εχει την ταση να καιει τα λευκα αν φωτογραφιζεις μεσημεριατικα με ΠΟΛΥ φως και η λυση ειναι 0,5 η 1 κλικ - υποφωτιση !

β) καποιες χρωματικες εκτρωπες στην θεση ευρυγωνια 28 mm με ανοιχτα διαφραγματα πχ, 2,8 η 3,5 και 4 ......οταν φωτογραφιζεις λευκα αντικειμενα και τα οποια βρισκονται στην ακρη του καδρου ....
η λυση πιο κλειστο διαφραγμα !

κατα τα αλλα δεν εχει ΚΑΜΙΑ βινιετα ( σκοτεινιασμα στις γωνιες της φωτογραφιας οταν φωτογραφιζεις ουρανο ...) ο φακος σε αυτο ειναι αριστος σε ολα τα διαφραγματα !!!!!!!!!!!!!!!!
αυτο ειναι καλο οταν τραβας πανοραμικες και θες να τις ενωσεις !

εχει πολυ καλη αναλυτικοτητα και πολυ ωραια χρωματα !
σχετικα πολυ γρηγορη εστιαση με φως ! λιγο χειροτερη μεσα σε κλειστο χωρο ....

η ευαισθησια της ειναι ενα μεγαλο + η οποια σου δινει ΚΥΡΙΩΛΕΚΤΙΚΑ τη δυνατοτητα να τραβας χωρις φλας σχεδον στο 80 % των περιπτωσεων ....

Απάντηση: Re: Φωτος με την FUJI 9600 μου....

Πολλές ευχές για ανώδυνα και γρήγορα ξεμπερδέματα με το γόνατο!
Ο σιδηροδρομικός σταθμός το Αμβούργου δείχνει να είναι ένα ακόμα θέμα από μόνος του.
Καλή συνέχεια και με την φωτογράφηση, αλλά κυρίως με το γόνατο!!

ευχαριστω Ηλια !! μινισκο επαθα .. θα βαλουν κατι καμερες και κατι τρυπανια θα μου κανου το γονοτο σουροτιρι και μετα απο 4 ωρες θα παω σπιτι ........

αυτο θα γινει ΑΥΡΙΟ το πρωι :ADFADF1: :ernaehrung004:

ενδεχωμενως αυριο και μεθαυριο να μην μπορω να μπω στο σαιτ .....

Re: Απάντηση: Re: Φωτος με την FUJI 9600 μου....

ευχαριστω Ηλια !! μινισκο επαθα .. θα βαλουν κατι καμερες και κατι τρυπανια θα μου κανου το γονοτο σουροτιρι και μετα απο 4 ωρες θα παω σπιτι ........

αυτο θα γινει ΑΥΡΙΟ το πρωι :ADFADF1: :ernaehrung004:

ενδεχωμενως αυριο και μεθαυριο να μην μπορω να μπω στο σαιτ .....

Δεν θεωρείται δύσκολη σαν επέμβαση, αλλά δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο...
Πάντως ενδιαφέρον ακούγεται από τεχνική σκοπιά!
Θα τους βγάζεις και φωτογραφίες κατά την διάρκεια της επέμβασης; ;)

Εύχομαι να γίνει καλά το γόνατό σου το συντομότερο δυνατόν και να σε χαρούμε ξανά στην παρέα αν είναι δυνατόν και από αύριο το μεσημεράκι! -bye-

ευχαριστω πολυ

Αν μπεις στο http://www.fujifilm.com/products/digital/lineup/s9600/index.html
έχει sample images που μπορείς να τις δεις και να τις κατεβάσεις.
Και είναι απείραχτες.

φιλε Βαγγελη ελπιζω να πηγαν ολα καλά.
Θελω να σε ρωτησω σχετικα με την 9600, όταν βγαζεις στο μαξιμου ζουμ, ποσο της εκατο βγαινουν κουνημενες φωτογραφιες, λογω ελλειψης σταθεροποιητη της καμερας?

ευχαριστω