Free Leech στο BIT-HDTV !!!

18 June 2006
15,906
Αθήνα-Κέντρο
Από χτες το βράδυ (31/10) και μέχρι αύριο (2/10) στις 22.00 ώρα Ελλάδας, το εν λόγω site έχει free leech σε όλες τις κατηγορίες.
Το κατέβασμα δεν χρεώνεται ενώ το ανέβασμα μετράει εις διπλούν !!:grinning-smiley-043

Τρέξτε αδέρφια..-bye-:BDGBGDB55:

εχω τρεξει ηδη! αλλα οι ταχυτητες αυτη τη φορα ειναι τραγικες!!!το εχουν πολλα ατομα αυτο το προβλημμα..
καμια σχεση με προηγουμενα freeleech!!

για να δουμε!

Nαι ρε παιδιά γιατί συμβαίνει αυτό?Τώρα κατεβάζω ένα αρχείο με 25- 35κβ/ς παρόλο που έχει 85 seeds.Έχω σύνδεση 1024 και περιμένω για 12-24 mbit στη vodafone.Aλήθεια αν αποκτήσω μεγάλη ταχύτητα θα μπορώ να την εκμεταλευτώ πλήρως στο συγκεκριμένο site?Δηλαδή αυτοί που έχουνε 8- 24mbit με πόσο κατεβάζουν?

Nαι ρε παιδιά γιατί συμβαίνει αυτό?Τώρα κατεβάζω ένα αρχείο με 25- 35κβ/ς παρόλο που έχει 85 seeds.Έχω σύνδεση 1024 και περιμένω για 12-24 mbit στη vodafone.Aλήθεια αν αποκτήσω μεγάλη ταχύτητα θα μπορώ να την εκμεταλευτώ πλήρως στο συγκεκριμένο site?Δηλαδή αυτοί που έχουνε 8- 24mbit με πόσο κατεβάζουν?

Δυστυχώς ότι ταχύτητα και να αγοράσεις,με τα torrents και τα συγκεκριμένα sites μπορεί και να μη τις πιάσεις ποτέ.

Εγώ έχω 8άρα και πιάνω..τα τρία ! (sorry :BDGBGDB55:)

Re: Απάντηση: Free Leech στο BIT-HDTV !!!

Δυστυχώς ότι ταχύτητα και να αγοράσεις,με τα torrents και τα συγκεκριμένα sites μπορεί και να μη τις πιάσεις ποτέ.

Εγώ έχω 8άρα και πιάνω..τα τρία ! (sorry :BDGBGDB55:)

Είσαι αισχρός ρε Μήτσο, αλήθεια θα πάς αύριο στην έκθεση?:award:

Re: Απάντηση: Free Leech στο BIT-HDTV !!!

Εγώ από το άλλο αντίστοιχο μαγαζί, καλοseedαρισμένο video clip με λίγους leechers, το κατέβαζα χτες με 1.2MB/sec... με 12άρα HOL.