Φταίει το DVD , η TV ή μήπως το καλώδιο HDMI;

peri2005

New member
23 November 2007
10
Καλώς σας βρήκα.

Έχω την PHILIPS LCD TV 32PF7321 , το DVD PHILIPS DVP5900 , συνδεδεμένα με καλώδιο HDMI..

Τον τελευταίο καιρό , ενώ μου παίζει το DVD , η εικόνα χάνεται και η TV μου βγάζει μύνημα "όχι σήμα στην είσοδο".
Κάποια στιγμή ξανάρχεται και μετά πάλι τα ίδια (όχι συνέχεια , που και που...)
Κάποιες στιγμές μάλιστα , η εικόνα εμφανίζεται παραμορφωμένη (το πάνω μέρος της οθόνης κάτω και ανάποδα..)

Δοκίμασα αλλάζοντας θύρα (η tv έχει 2 θύρες HDMI ) ,αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Τι να φταίει; η τηλεόραση; το DVD; το καλώδιο ;

εκτός και αν το καλώδιο κάπως καταπονήθηκε / ζορίστηκε κάποια στιγή (φυσικά εννοώ)...
Δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο και θα έχεις την απάντησή σου...

btw καλωσήρθες στην παρέα

εκτός και αν το καλώδιο κάπως καταπονήθηκε / ζορίστηκε κάποια στιγή (φυσικά εννοώ)...
Δοκιμάζεις με άλλο καλώδιο και θα έχεις την απάντησή σου...

btw καλωσήρθες στην παρέα

Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Δοκίμασε πρώτα με ένα άλλο καλώδιο γιατί ποτέ δεν ξέρεις και αν συνεχίσουν τα προβλήματα τότε είναι το dvd player.

Ειναι το καλωδιο καθαρα. Θελει λιγο κουνημα και φτιαχνει. Μου το κανει κι εμενα, επειδη ειναι βαρυ λογω θωρακισης.

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ DVD ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο.Κ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΕ ΜΙΑ SONY ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ PHILIPS ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,Η ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΠΑΛΙ SONY..:idea:

Μιας και με καλύπτει απόλυτα ο τίτλος του φίλου,να ρωτήσω και εγώ κάτι που παρατηρώ τώρα τελευταιά;Έχω μια LCD TV Samsung 26R51,HD Ready, συνδεδεμένη με HDMI καλώδιο Ultra Link με ένα DVD -HOME THEATRE DENON S-301 .Τις τελευταίες μέρες,πατώντας το κουμπί info της τηλεόρασης ,καθώς βλέπω DVD,μου δείχνει ανάλυση 1280X720 με το Denon στη ρύθμιση 720p .Θυμάμαι όμως πιο παλιά να μου δείχνει 1360Χ768 στο ίδιο σημείο.Μάλιστα,σύνδεσα το laptop μου στην τηλεόραση και κλείδωσε αυτόματα στα 1360Χ768 . Σε κάθε περίπτωση,η εικόνα γεμίζει την οθόνη και φαίνεται πολύ καλά .Τι μπορεί να έχει συμβεί ;Ευχαριστώ,
φιλικά,
Λάζαρος

Τελικά , έφταιγε το DVD , το οποίο , πλέον , μας άφησε χρόνους ...-bye-
Είμαι για καινούργιο...:bang:

Τελικά , έφταιγε το DVD , το οποίο , πλέον , μας άφησε χρόνους ...-bye-
Είμαι για καινούργιο...:bang:

Διαβαζα στο AVforum οτι το συγκεκριμενο DVD player εχει βγει ελαττωματικο σε παρα πολλους.

Απο οτι φαινεται μετα τις τηλεορασεις και τα DVD Philips ειναι αναξιοπιστα.