Φθηνή Βαση Για LE32A336J1 , Επικίνδυνο?

alexiron

New member
7 September 2007
72
Αθήνα
παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω αυτή τη βάση για την SAMSUNG LE32A336J1 μου , αλλα δεν μπορώ να διαθέσω πολλά χρήματα για κάτι ακριβότερο και συνάμα καλύτερο , υπάρχει κάποιος κίνδυνος, επειδή η βάση είναι από τις φθηνές , με τον καιρο , να σπάσει από το βάρος της τηλεόρασης και να βρεθεί η tv κάτω :P :P

υγ:ίσος ακούγεται αστείο αλλα δεν θέλω και να το ρισκάρω :flipout:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.140421

Η ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΦΟΣΟΝ 1. ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ 2. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 35 ΚΙΛΑ. Η VOGELS ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.

Τα ουπα στον τοίχο με προσοχή, ιδιέταιρα αν ειναι τούβλο από μέσα
ποτε δεν τρυπάμε με το τελικό τρυπάνι αλλα πρώτα με μικρότερο και
δεν μας χαλάει και λίγο ακρυλικός στόκος αν πετύχουμε σε πσιλο-κενό...

-bye-

λοιπόν , την έβαλα και όλα είναι τέλεια , σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας παιδιά , έχω ένα άλλο πρόβλημα τώρα βεβαια :D υπάρχει ένα τεράστιο καλωδιομανι :D πριν τα έκρυβα πίσω από το έπιπλο τις τηλεόρασης το οποιο όμως το έχω βγάλει τώρα :D , υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κρύψω?

edit για να προλάβω κάποιον που θέλει να βοηθήσει , να πω ότι τα καλώδια είναι γύρο στα 2 μετρα μήκος (βεβαια με λίγο σπρώξιμο αυτό διορθώνεται) και μερικά είναι κάπως χοντρά (hdmi) και κατά μήκος συνδέονται με διαφορες συσκευές

Last edited: