Λοιπόν, το σύνδεσα σήμερα το βράδυ το σύστημα για να το δοκιμάσω κ να δω αν πράγματι στον χώρο μου μπορεί κάτι να κάνει.
Έμεινα έκπληκτος από το σήμα που μου έδωσε στην κρεβατοκάμαρα από το σαλόνι. Η απόσταση είναι 30 περίπου μέτρα με έναν χοντρό τοίχο να κόβει τους χώρους ανάμεσα πάχους 30 πόντων περίπου, είναι παλιά η πολυκατοικία εξού κ οι 30 πόντοι πάχος του τοίχου.
Δεν έκανα κάποιο ιδιαίτερο ψάξιμο στην τοποθέτηση, απλά το έβαλα στο ρεύμα, το άνοιξα στο σαλόνι κ μετά πήγα στην κρεβατοκάμαρα, το σύνδεσα κ το άνοιξα...αμέσως μου έφερε εικόνα...! Έκανε κάτι είδωλα στην αρχή κ διαβάζοντας τις οδηγίες λέει να γυρίσουμε την κεραία έτσι ώστε να κοιτούν μεταξύ τους οι κεραίες του πομπού κ του δέκτη...το έκανα κ τέρμα τα είδωλα !
Εν κατακλείδι, για 30 ευρώ κ για την τηλ που έχω στην κρεβατοκάμαρα, μια 19" lcd με βάση τοίχου δίπλα στο κρεβάτι είναι σούπερ. Σήμα πολύ καλό κ καθαρό, χωρίς παράσιτα, ενώ στο πακέτο έχει όλων των ειδών τα καλώδια κ τα αξεσυάρ για σύνδεση, με οδηγίες στα ελληνικά μάλιστα.
Δίνει καλώδια s-video για δέκτη & πομπό, δύο scart αντάπτορες αν δεν έχουμε s-video σύνδεση, καλώδιο πάρα πολύ μακρύ για τον πομπό να μπορεί να δουλεύει το χειριστήριο από τον δέκτη, ενώ δίνει μέχρι κ μικρό αντάπτορα από rca σε καρφί για ήχο, αν θέλουμε να συνδέσουμε κάποια τέτοια συσκευή.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχει διακόπτη στον πομπό, όπου επιλεγοντάς τον μπορούμε να στείλουμε το σήμα της τηλ στον δέκτη κ όχι μόνο το σήμα από μια συγκεκριμένη πηγή, όπως εγώ νόμιζα δλδ.
Η ποιότητα της εικόνας δεν διεκδικεί δάφνες, είναι σήμα s-video άλλωστε. Άρα μια χαρά για μικρές τηλ, όχι για κάτι μεγάλο. Προσοχή λοιπόν αν κάποιος το αγοράσει για 26" + τηλ, όπου εκεί μπορεί η ποιότητα να μην είναι κ πολύ καλή όπως εγώ το είδα στην μικρή μου 19".
Έχω κ 2-3 φωτογραφίες που θα βάλω αύριο από το πακέτο κ τι έχει το κουτί μέσα.
υγ: Σωκράτη Τ. ευχαριστώ πολύ για το θέμα που ανέβασες, με γλύτωσες κάποια χρήματα που θα έδινα παραπάνω για κάποιο άλλο αντίστοιχο πακέτο.