Φθηνό HTPC: Καλή επιλογή ??

Απλός ρωταω τις χρήσεις του ΠΕΡΑ απο htpc...
Πως θα συμπεριφερεται όχι οτι θα το έχω για αυτή τη δουλειά .

Last edited:
Οριστε η τελικη συνθεση του htpc που θα αγορασω (συνημμενη φωτο)..
Ελπιζω να κανω καλη επιλογη ;)

Attachments

• Χωρίς τίτλsrfghawrtshο.png
    Χωρίς τίτλsrfghawrtshο.png
    123.4 KB · Views: 227
Ναι, οπωσδηποτε σε amd APUs πρεπει να βαλεις dual mem channel και μαλιστα επελεξε και ταχυτερες μνημες αν μπορεις, 1866MT/s αν υπαρχει χρηματικη δυνατοτητα.. οι AMD APUs ειναι memory bandwidth starved, καθως δεν εχουν L3 και ο επεξεργαστης και η δυνατη ενσωματωμενη IGP "ανταγωνιζονται" για τη διαμεταγωγικη προσβαση του mem controller..

Ναι, οπωσδηποτε σε amd APUs πρεπει να βαλεις dual mem channel και μαλιστα επελεξε και ταχυτερες μνημες αν μπορεις, 1866MT/s αν υπαρχει χρηματικη δυνατοτητα.. οι AMD APUs ειναι memory bandwidth starved, καθως δεν εχουν L3 και ο επεξεργαστης και η δυνατη ενσωματωμενη IGP "ανταγωνιζονται" για τη διαμεταγωγικη προσβαση του mem controller..

Μάλλον είναι υπερβολή, εμένα το κουτί με χαλάει ίσως και μια καλύτερη μητρική, θα βοηθούσε, με 64Β θα πηγαίνει σφαίρα, ο Α6 πρέπει να τα υποστηρίζει.

Μάλλον είναι υπερβολή, εμένα το κουτί με χαλάει ίσως και μια καλύτερη μητρική, θα βοηθούσε, με 64Β θα πηγαίνει σφαίρα, ο Α6 πρέπει να τα υποστηρίζει.

εδω http://www.tomshardware.com/reviews/memory-bandwidth-scaling-trinity,3419.html ενα παραδειγμα της αυξημενης αποδοσης των AMD APU trinity με ταχυτερες μνημες... φυσικα σε htpc μαλλον δεν τρεχεις παιχνιδια, αλλα και οτι χρησιμοποιει τους shaders της IGP του APU, πχ gpu assisted renderers/decoders κλπ, θα παρουσιασουν αναλογη αυξηση αποδοσης.. και φυσκια παντα μιλαμε αν χρηματικα η αυξηση του κοστους δεν ειναι μεγαλη...