Φθηνό και καλό hdmi καλώδιο

GiwrgosG

New member
12 April 2007
46
Επειδή περιμένω την καινούργια μου lcd(32' philips 9632) και το dvd που έχω(philips 5980) έχει hdmi , θα ήθελα να αγοράσω ενα καλό και αν είναι δυνατόν καλούτσικο καλωδιάκι.Τι θα λέγατε γι'αυτό?

Διεκδικησε το δικαιωμα επιστροφης χρηματων αν το καλωδιο αστοχησει να σου δειξει εικονα σε οποιαδηποτε αναλυση και χωρις να πρεπει να το αποδειξει ο ....Δημοκριτος .

Τοσο φθηνα HDMI αστοχουν τακτικοτατα .

Πήρα αυτό πρόσφατα κ εχω συνδέσει την Samsung 37M86 με το PC μου και παίζει μια χαρά σε 1920 x 1080 με όλες τις σαρώσεις που υποστηρίζει η τηλεόραση , τέτοιο καλώδιο το είχα συναντήσει σε πολλαπλάσιες τιμές.

Είναι όντως αξιοπρεπές.
Για όποιον θέλει να δώσει κατά τι παραπάνω, αξιοπρεπή είναι και τα techlink (gold) και τα Belkin (PureAV silver). Γενικά, μια χαρά δείχνουν όλα τα επώνυμα, απλά αυτά έχει τύχει να δοκιμάσω.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που πρεσβεύει η Monster που όλα τα hdmi κάτω από τη σειρά 700 τα δίνει για 1080i και κάτω....

Επιπλέον, τί αισχροκέρδεια είναι αυτή με τα καλώδια;!
Δεν λέω σε ποιά αλυσίδα, το απόλυτα βασικό coaxial της monster (Z100) το βρήκα 110, όταν στο δίκτυο πωλείται περι τα 40.:twoguns:

Προσοχή παντού.

Π.

Καλησπερα
Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα hdmi 1080p καλωδιο (1-1.5 μετρα). Εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο (μεσα σε λογικα οικονομικα πλαισια εως 40-50 ευρο) και που μπορω να το βρω. Αξιζει να το παρω απο Ελλαδα η απο Εξωτερικο?
ευχαριστω

Δοκίμασε στα παιδιά στην "Στοά" θα σε βοηθήσουν, έχουν καλό όνομα και αξιοπιστία.

Καλησπερα
Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα hdmi 1080p καλωδιο (1-1.5 μετρα). Εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο (μεσα σε λογικα οικονομικα πλαισια εως 40-50 ευρο) και που μπορω να το βρω. Αξιζει να το παρω απο Ελλαδα η απο Εξωτερικο?
ευχαριστω

supra HF100

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14212&page=2

Last edited: