Φτηνη 37" 1080p?

Blinky

AVClub Enthusiast
2 October 2006
820
Θελω να παρω μια 37" 1080p για χρηση monitor υπολογιστη αλλα και για τις HD τιανιουλες μου στο υπνοδωματιο...ομως θελω να δωσω οσο λιγοτερα γινεται χωρις να παρω και κατι εντελως μαπα.

Αυτη τη στιγμη εχω υποψην μου μια hitachi που δινει το electro-world στα 880 ευρω περιπου....εχει κανεις να μου προτεινει κατι αλλο?

Για 37" 1080ρ και φθηνη...χλωμο το βρισκω να βρεις κατι καλο. Κατι που ισως να σου εκανε στην περιπτωση σου μπορει να ειναι η νεα 32" που εβγαλε η Sharp, η οποια ειναι αναλυσης 1920*1080, αλλα με τιμη πανω απο 1000 .

Η hitachi είναι αρκετά καλή περίπτωση και δεν θα βρείς κάτι καλύτερο εκτός κια αν δώσεις πάνω από 1400Ε

σε 32αρα δεν παω αν και επαρκες φυσικα το μεγεθος λογω της αναλυσης (και επειδη θα τη στησιμοποιησω με το PC). Τη γνωριζω την sharp με την καινοτομια να βγαλει 1080p σε 32" αλλα οπως λες και εσυ ειναι αρκετα ακριβη αρα δεν εχει νοημα για μενα, αν ειναι να ξεπερνα σε τιμη τις 37αρες ευπροσδεκτες ειναι οι εξτρα ιντσες.

Προχτες ημουνα σε φιλο με μια 32" και ειχε προβληματα με το PC, οτι δε μπορουσε με την καρτα γραφικων του να φτιαξει cutom αναλυση 1366χ768 για να εχει 1:1 pixel maping, και επεισης αυτη την αναλυση δεν την υποστηριζαν τα games που επαιζε με αποτελεσμα να μην αποφευγει το scaling ουτε εκει. Αυτα θελω να αποφυγω κυριως και ελπιζω οτι με 1920x1080 θα μπορω με dvi->hdmi να εχει 1:1 pixel maping και στα windows αλλα και στα πιο πολλα games που υποστηριζουν την αναλυση χωρις πολλα πολλα....υπαρχει κατι που να μου διαφευγει? Μη βρεθω προ εκπληξεως ΜΕΤΑ την αγορα...
Σκοπευω να συνδεσω και PS3 μελοντικα σε αλλο hdmi...ισως και xbox ποιος ξερει...

επισης για την hitachi, επειδη δε μπορω να βρω πουθενα καμια πληροφορια, εχει κανει κανεις κανενα thread στο forum που να την εχει παρει και να μου διεφυγε? μηπως κανενα online review?

Μπορεις φιλε Blinky να μας πει ακριβως το μοντελο της hitachi?? Γιατι προσπαθω να την βρω στο site του καταστηματος που ειπες, αλλα δεν την εχει. Πιο σωστα δεν εχει καθολου καμια hitachi τηλεοραση!!!

Την διαφημηση με την τιμη την εχω ακουσει στο ραδιοφωνο. Η τηλεοραση ΕΙΝΑΙ 1080p και πιθανολογω οτι ειναι αυτο το μοντελο :

http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=19394

Γενικα νομιζω οτι ειναι η πιο φτηνη 1080p μετα την Amoi αλλα πολυ νεοτερο μοντελο σε αντιθεση με αυτην.

Με 800:1 αντιθεση και 500:1 φωτεινοτητα μηπως θα πρεπει να το ξανασκεφτεις??? Δεν ξερω ακριβως για τι χρηση την θελεις, αλλα τουλαχιστον απο τα χαρακτηριστικα της δεν κερδιζει και κανενα βραβειο, εδω που τα λεμε. Ομως καλο θα ειναι να την δεις εσυ απο κοντα, γιατι απο τα χαρακτηριστικα και μονο δεν μπορουμε να κρινουμε μια τηλεοραση. Απλα κουβεντα κανουμε. Δες την απο κοντα κι αν σου αρεσει, τοτε ειναι οντως ευκαιρια!!

Re: Απάντηση: Φτηνη 37" 1080p?

Με 800:1 αντιθεση και 500:1 φωτεινοτητα μηπως θα πρεπει να το ξανασκεφτεις???

Πανο αν εχει πραγματικη μετρησιμη αντιθεση 800:1 τοτε σιγουρα προκειται για πολυ καλη τηλεοραση.

Ετσι κι αλλιως αυτα τα 8000:1 και 15000:1 που βλεπουμε σε αλλες τηλεορασεις ολα ειναι πλασματικα (dynamic).

Για αυτο ειπα Γιαννη να την δει μονος του, γιατι οι αριθμοι δεν λενε παντα την αληθεια.

Χαιρετισματα στην ομορφη Ζακυνθο! -bye-

Απάντηση: Re: Φτηνη 37" 1080p?

Στο Mediamarkt έχει προσφορά την LG 37LY95 στα 999 . Το είδα σε αυτό στην Βουλιαγμένης, υποθέτω πως ισχύει και στα υπόλοιπα.​
Ποιά η διαφορά με την LG 37LF75

Re: Απάντηση: Re: Φτηνη 37" 1080p?

Ποιά η διαφορά με την LG 37LF75

Υπαρχουν οι LF65 , LF75 και LF95. H τελευταια εχει την καλυτερη εικονα (εχει τον καλυτερο επεξεργαστη απο τις τρεις) αλλα ειναι και πιο ακριβη.
Noμιζω οτι η κυρια διαφορα της 75 απο την 65 ειναι οτι η πρωτη ανηκει στην σειρα Design Art.