Φτηνη ηλεκτρικη οθονη?

Blinky

AVClub Enthusiast
2 October 2006
820
Παιδια ηθελα να ρωτησω περα απο την Ultrascreen που βλεπω πως αναφερεται αρκετα αν υπαρχουν αλλες φτηνες ηλεκτρικες οθονες σε παρομοια λεφτα που πιθανον ειναι καλυτερες....ή μιλαμε για μονοδρομο οταν τα λεφτα ειναι σημαντικος παραγοντας? Ειχα μια ατυχια με αλλη οθονη και 300 ευρω πηγαν στο ροντο οποτε ειμαι πολυ πιεσμενος και δε θα ηθελα να δωσω πανω απο 500 ευρω αλλα περαν της Ultrascreen δεν ξερω αν υπαρουν αλλες επιλογες σε αυτα τα λεφτα που να αξιζουν...τι λετε? (μιλαμε για περιπου 110" και σε matte white κατα προτιμηση)

Φθηνό και καλό, δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να βρεις φίλε Blinky. Θα σου πρότεινα τις Screenline Othello, αλλά είναι σαφώς πιο ακριβές.

Γιατί θες άλλη οθόνη ΕΚΤΟΣ Ultrascreen?

Εχεις αντιμετωπισει καποιο προβλημα με τη συγκεκριμενη μαρκα?

Εγω εχω μια ηλεκτρικη 100αρα ultrascreen Gain 1.2 που την ειχα παρει 360 ευρω απο το audioshop πριν απο 1,5 χρονo, και ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα....

Εχω αλλαξει μεχρι τωρα 2 προβολεις, (Epson tw-700 και DILA που εχω τωρα), και ακομα ΔΕΝ εχω αισθανθει την αναγκη να παρω αλλη μαρκα...

Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ποιοτικη για τα λεφτα της και ΔΕΝ κανει καθολου ζαρες.... Να φανταστεις οτι την ανοιγοκλεινω 2-3 φορες την ημερα.....:2thumb22sup:

Θα την αλλαξω ΜΟΝΟ οταν θα παρω μεγαλυτερη σε ιντζες... Και πιθανον να ειναι ΠΑΛΙ ultrascreen!!! :Banane0:

(Γενικα, κατα την αποψη μου, το θεμα "ΟΘΟΝΗ" ειναι το πιο υπερεκτιμημενο πραγμα στο HOME CINEMA.... ΟΛΟΙ οι προβολεις της αγορας απο τον πιο φθηνο στον πιο ακριβο, εχουν φτιαχτει με τετοιες δυνατοτητες έτσι ώστε να μπορουν να προβαλουν ΑΚΟΜΑ και σε απλό άσπρο σεντόνι, ή σε τοιχο.....)

Last edited:
Δοκίμασε στο τηλ 210-3463281 στην ONAR Audiovisual.
Ο Βασίλης είναι μέλος στο Avclub. Ρώτα τον τιμή για τις ULTRASCREEN.

παιδια δεν εχω προβλημα με τις ultrascreen αντιθετως οπως βλεπετε εχω διαπιστωσει οτι ειναι μαλλον μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα. Αποκει και περα επρεπε να ρωτησω αν παιζει κατι αλλο αξιολογο για να ην την παρω και μετα απο 1 μηνα δω οτι μπορουσα να παρω την Χ καλυτερη με 50 ερω παραπαω και δε το εψαξα αρκετα.... Οφειλα λοιπον να επιβεβαιωσω αυτο που εχω καταλαβει (οτι ειανι μονοδρομος κατω απο 500 ευρω).

Θα δω τι θα κανω γιατι σκεφτομαι μηπως φτιαξω μια σταθερη με ιδιοκατασκευη (λογω φτηνιας) και αν δεν προχωρησει αυτο με βλεπω για ultrascreen...