Φτηνή σαύρα & θεματάκι προς επίλυση...

CENTRAL

AVClub Addicted Member
30 June 2006
1,819
ATHENS
Γειά σας!

Απέκτησα αυτή εδώ τη σαυρίτσα, http://hifimediy.com/index.php?route=product/product&product_id=83 και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος για το ποσό που πλήρωσα!

Στο netbook μου με win7 όλα πάνε καλά, έχω ένα θέμα στο pc της δουλειάς όμως με XP...

Για την ακρίβεια, το foobar - τελευταία version - δεν παίζει καθόλου/ κολλάει όταν επιλέγω KS: USB Audio Device. Το DAC παίζει κανονικά σε DS:...

Επειδή είχα καιρό να ασχοληθώ με audio σε win XP, μήπως σκέφτεστε κάτι που εγώ ξεχνάω;;;

Attachments

• ScreenShot005.jpg
    ScreenShot005.jpg
    102.6 KB · Views: 260
Re: Απάντηση: Φτηνή σαύρα & θεματάκι προς επίλυση...

σου βγαζει καποιο μηνυμα;

όχι... κολλάει στα πρώτα κομμάτια της λίστας και στα παρακάτω παίζει μπερδεμένα έως που κολλάει πάλι η αναπαραγωγή στο foobar. Πατώντας stop σταματάει πάντως - δε χρειάζεται να κλείσεις το foobar...

Mp3 ακούω...

Καλύτερα από την κάρτα του dell που έχω εδώ (Sigmatel) και γενικά καλά. Δεν έχω με κάτι να το συγκρίνω...

Πάντως άλλαξα άλμπουμ και πάλι έφαγε κόλλημα (με KS) και το ξεπέρασε αφού πάτησα play αρκετές φορές. Κάτι παίζει με τα XP...

Τα IEM που έχω εδώ τα οδηγεί super και ο ήχος είναι πολύ καλός. Γεμάτος, αναλυτικός, με πλούσιο μπασάκι.

πάντως δεν κατάλαβα τι λέει.
τροφοδοτεί τα ακουστικά απ ευθείας από την έξοδο της σάβρας?

πάντως δεν κατάλαβα τι λέει.
τροφοδοτεί τα ακουστικά απ ευθείας από την έξοδο της σάβρας?

Αυτή η σάβρα έχει ενσωματωμένο ενισχυτή... είναι για τέτοιου είδους εφαρμογές...

Πλάκα πλάκα τo ipod touch που έχω με τα ίδια ακριβώς αρχεία φορτωμένα το πατάει κάτω αλύπητα...

Καλορίζικο central
Και φυσικά οφείλει να πάτα κάποιο οποιοδήποτε αυτόνομο mp3 player , αν δε το πάταγε δε θα είχε λόγο ύπαρξης στην αγορά :D

Re: Απάντηση: Φτηνή σαύρα & θεματάκι προς επίλυση...

Καλορίζικο central
Και φυσικά οφείλει να πάτα κάποιο οποιοδήποτε αυτόνομο mp3 player , αν δε το πάταγε δε θα είχε λόγο ύπαρξης στην αγορά :D

Σ' ευχαριστώ!!!

Για 40 ευράκια παίρνεις καλό ήχο...

πάντως αυτό το 9023 καλή φάση ακούγεται.
γλυτώνεις από τους τελεστικούς (τουλάχιστον από την έξω παρουσία τους, τροφοδοσία, παραφερνάλια) και μένεις με τα απαραίτητα.
Βλέπω μόνο ένα reg προφανώς για τα 3.3, το τενοράκι και μερικούς όσκον....

Μια χαρά για 40....

Δεν τα έχω δοκιμάσει...

Αν βρω χρόνο αυτό το ΣΚ θα κάνω μια δοκιμή όμως και θα αναφέρω...