Φτηνή...σχολική χρονιά...

zavara

Senior Member
1 May 2007
660
Ξεκινάμε δυναμικά και φέτος,αλλά με τα πορτοφόλια άδεια.Για τα σχολικά είδη προτιμάτε τα συνοικιακά βιβλιοπωλεία ή τις γνωστές αλυσίδες..?Τα βιβλία ξένων γλωσσών από που τα προμηθεύεστε??
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση σε κανέναν.Οι καιροί είναι δύσκολοι και αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω,νομίζω θα βοηθούσε πολλούς..

Εγώ είπα φέτος να ενισχύσω τα μικρά βιβλιοπωλεία της περιοχής μου, αντί να τρέχω σε Τζάμπο και υπεραγορές ... σε κάποιες περιπτώσεις πλήρωσα περισσότερα χρήματα αλλά δεν ήταν και κάτι τόσο σημαντικό ... γεγονός είναι ότι και οι απαιτήσεις των εκπαιδευτικών όλων των βαθμίδων έχουν μειωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια... επίσης και για τα βιβλία αγγλικών, τα τοπικά φροντιστήρια έκαναν στροφή σε ελληνικές εκδόσεις, όπως πχ. του Γρίβα, που πωλούνται στην μισή τιμή σε σχέση με τα αντίστοιχα πχ. world wonders του ΝG ....

Eμένα μου ζητάνε κάτι movers και flyers για τα αγγλικά,τα οποία με πρόχειρους υπολογισμούς κάνουν κανένα 80αρι....

μπα, μην το λες ... τα περισσότερα έξοδα φέτος ήταν της κόρης μου που πάει προνήπιο ... οι υιοί (Ε' Δημοτικού και Α' Γυμνασίου) μου ήρθαν οικονομικότερα ... οκ, δεν υπολογίζω τα βιβλία Αγγλικών, μόνον τα χρειώδη για την τάξη ...

140 έψιλον τα εγγλέζικα βιβλία πέρσι .
τζάμπο να πάτε ...
ούτε απέξω από την λιγδοφωλιά με τα σκουπιδοπροιόντα

ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΙΑ

ναι ρε δεν έχω για τσιγάρα , εκεί δεν πατάω !!!!
παιδιά θα τα πιάσουν στα χέρια τους

αμαρτία ..

τα αγγλικά τα πήρα από το www.book-it.gr και τα περιμένω. Για το φθηνό εξοπλισμό πάω jumbo. Για πιο ακριβά (π.χ. βοηθήματα) το τοπικό βιβλιοπωλείο. Για να καταλάβετε σε κάποια φθηνά πράγματα (υπογραμμιστικά, σβηστικά) η διαφορά ήταν 3 φορές πάνω.

Ποτε ξανα σε JUMBO!
Σε τοπικα βιβλιοπωλεια ακομα και ακριβοτερα να'ναι.
Γλυτωνουμε και τα διαφορα αχρηστα εξτρα που αγοραζουμε καθε φορα στα Jumbo...

Εμείς ξηγιόμαστε φωτοτυπίες και ότι δεν κάτσει (αγγλικά, μουσικές, βοηθήματα) από άλλα μεγαλύτερων τάξεων παιδιά.
Υπάρχει οργάνωση.
Τα δικά μας περισινά τα δίνουμε σε άλλα παιδάκια να κάνουν τη δουλειά τους.
Όλοι ικανοποιημένοι, έξοδα ελάχιστα.

Στο πλαίσιο μπορείτε να βρείτε και φθηνές σειρές προιόντων και πιο ακριβές, αν για παράδειγμα θέλει κάποιος να πάρει πιο καλής ποιότητας μαρκαδόρους ή λαδοπαστέλ.
Για τσάντα προτίμησαμε το jumbo λόγω και μεγαλύτερης ποικιλίας.

Τι ζητησαν για τα προνηπια ?

Τα γνωστα μπλοκ, μπογιες κτλ ? (ιδιωτικο ή δημοσιο)

τα γνωστά, συν ένα πακέτο Α4, συν διάφορα χαρτόνια (κανσόν, ή πως στο καλό το λένε, κάτι άλλα σαν έγχρωμες τσόχες), ψαλιδάκια, κόλλες στιγμής, κόλλες στικ, κλπ κλπ... σύνολο (χαχαχ, αυτό μόνον θυμάμαι) 42 ευρώπουλα ... δημόσιο τοπικό νηπιαγωγείο στεγαζόμενο σε κοντέινερ ... οι τέντι μπόυς την έβγαλαν με 5-6 τετράδια...

Last edited: