Φτηνό παλιότερο πλήρες ΠιΣί..

Status
Not open for further replies.

lykman

Supreme Member
29 June 2006
5,798
Aθήνα
Είχε αγοραστεί πριν ~4 χρόνια για έναν συγγενή, σχετικά μεγάλο σε ηλικία, με την προσδοκία να ασχοληθεί και να μάθει λιγάκι από χρήση υπολογιστή, ίντερνετ κλπ... Τελικά ο συγγενής έγινε σχεδόν μόνιμος κάτοικος επαρχίας, και αυτό παρέμεινε κάτω από ένα σεντόνι για να μην σκονίζεται μέχρι χτες που κατέληξε σπίτι μου... Ουσιαστικά δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Τα περισσότερα χαρακτηριστικά του φαίνονται στις φωτό, Μ/Β έχει το jetway PM9MS. Περιλαμβάνονται και αυτά που φαίνονται στις φωτό, δλδ το lcd μόνιτορ της philips, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχειάκια. (Μάλλον) δεν υπάρχουν πια τα κουτιά και τα συνοδευτικά.

120Ε
Κατά προτίμηση Αθήνα, και παραλαβή από κάπου βολικά.

Attachments

• specs.jpg
    specs.jpg
    64.4 KB · Views: 116
  • pc1.jpg
    pc1.jpg
    137.5 KB · Views: 82
  • pc2.jpg
    pc2.jpg
    79.6 KB · Views: 100
Εύχομαι να βρει σύντομα νέο σπίτι, παρεμπιπτόντως μια ίδια οθόνη έχω κρατήσει και εγώ – για ευκολία όταν στήνω pc στο σαλόνι και να μη τα συνδέω στην TV.

Απάντηση: Re: Φτηνό παλιότερο πλήρες ΠιΣί..

Εύχομαι να βρει σύντομα νέο σπίτι, παρεμπιπτόντως μια ίδια οθόνη έχω κρατήσει και εγώ – για ευκολία όταν στήνω pc στο σαλόνι και να μη τα συνδέω στην TV.

να πω την αλήθεια το σκεφτόμουν για την οθόνη... αλλά είναι τέτοια η διαρρύθμιση που είναι πιο εύκολο να τα συνδέω στην τιβί... Εντωμεταξύ αν έλεγα στην κυρά ότι θα κρατήσω και κάτι ακόμα (το σαλόνι ήδη έχει htpc, downloader, laptop, πολυμηχάνημα κλπ) μάλλον θα κατέληγα και εγώ και τα μηχανάκια στην πυλωτή... :BDBDG54:

Ευχαριστώ!

Status
Not open for further replies.