Φτηνο Project ηχειων!

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Γεια χαρα παιδια! Χαιρομαι που βρηκα την παρεα σας.Ελπιζω η γνωση ολων να με βοηθησει σε οτι φτιαχνω! χε χε...
Λοιπον θα ηθελα να σας δειξω ενα project ηχειων με αρκετα οικονομικο κοστος και πραγματικα πολυ καλο ηχο! Το τελειωσα πριν απο 1 μιση μηνα και μετα απο παρα πολες ωρες ακουσματος ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος!. Ισως το γνωριζετε..Ειναι το
Overnight Sensations απο εδω
http://sites.google.com/site/undefinition/diy-overnightsensations

Χρησημοποιει πραγματικα φτηνα ηχεια και το αποτελεσμα ειναι ενας πολυ ξεκουραστος ηχος με παρα πολυ αποκριση σε ολες τις συχνοτητες! Γλυκο-σφιχτο μπασο που πολες φορες νομιζεις οτι ερχεται απο μεγαλυτερο ηχειο και ομορφα ζωηρα μεσαια- πριμα.
Στην αρχη ημουν λιγο επιφυλακτι
κος αλλα μετα απο πανω απο 100 ωρες στρωσιμο σε μεσαιες εντασεις ο ηχος γλυκανε κιαλλο! Τα οδηγω αυτη την στιγμη απο εναν μικρο Tamp με το Tripath 2020, και ενταξει δε ξεσηκωνουν την γειτονια αλλα οσοι το χουν ακουσει μου πανε τα καλυτερα! Συνολικο κοστος κατασκευης 120Ε με αγορα μεγαφωνων και υλικων crossover απο Ολλανδια.
Να πω την πασα αληθεια, τα εχω στο μαγαζι μου με πολυ λιγες αποροφητικες επιφανειες και παιζουν ονειρο (για τα λεφτα ποου δωσα ε!) ενω στο σπιτι μου οταν τα δοκιμασα , σε χωρο μικρο καπου 10τμ με καναπεδες-χαλια κτλ τα πριμα ηταν μαλλον λιγα...θελανε λιγο τσιμπημα απτον ενισχυτη.Αν και υποπτευομαι οτι ισως εφτεγαι και ο Yamaha av ενισχυτης μου!..καθε σχολιο δεκτο!

Ενοειται!..Ειμαι νεος εδω μεσα και μολις βρω ολα τα "κοζα" θα ανεβασω υλικο!!χε χε..