Φτηνοτερος ενισχυτης με network για audio streaming?

sstavross

Senior Member
1 November 2006
346
Πατρα
Γεια σας παιδια!

Θελω τα φωτα σας στο εξης:ποιος ειναι ο φτηνοτερος ενισχυτης που να εχει LAN ωστε να το στριμαρω κατευθειαν απο τον υπολογιστη μου μουσικη σε αυτον? Η σκεψη μου ειναι οτι εχω την μουσικη μου σε σταθερο υπολογιστη και μεσω foobar ή ΧBMC να στελνω την μουσικη στον ενισχυτη και να εχω σαν remote control το android κινητο μου(για να επιλεγω την μουσικη στο foobar ή XBMC μεσω Upnp, οχι για να κοντρολαρω τον ενισχυτη). Η μουσικη μου ειναι σε mp3 και σε flac. (Απαντηστε μου και απο που να παρω αν ειναι ευκολο..)

Ο ονκυο 509 με 330 απο έξω και ο γιαμαχα 671 με 460 απο εδω στριμαρουν μουσική σε flac

Και denon 1612 κάνει τα ίδια στο στριμαρισμα στα ίδια λεφτά με τον γιαμαχα. Θα σου πρότεινα τον γιαμαχα και ως ευχαριστημένος κάτοχος του γιαμι

σ'ευχαριστω πολυ φιλε thankin! Χθες πριν μου απαντησεις ειχα βρει μονο τον ονκυο. Θα κοιταξω για τους αλλους δυο. Μια ερωτηση μονο μιας και εχεις τον γιαμαχα: Μπορεις να παιξεις μουσικη στερεοφωνικα? (Μονο δυο ηχεια, χωρις subwoofer)

Απάντηση: Re: Φτηνοτερος ενισχυτης με network για audio streaming?

σ'ευχαριστω πολυ φιλε thankin! Χθες πριν μου απαντησεις ειχα βρει μονο τον ονκυο. Θα κοιταξω για τους αλλους δυο. Μια ερωτηση μονο μιας και εχεις τον γιαμαχα: Μπορεις να παιξεις μουσικη στερεοφωνικα? (Μονο δυο ηχεια, χωρις subwoofer)

Σε όλους τους av έχεις επιλογή να παίξεις δικάναλο.