Μακάρι να έβγαζε και η Sony κάτι αντίστοιχο - ας το ονόμαζε Minolta άμα δεν ήθελαν να γράφει Sony πάνω- αλλά χλωμό...
Iσχύει, ωραίο πακετάκι άλλα αρκετά χρήματα, εδώ Ελλάδα θα πάει και ακόμα πιο ψηλά...πάντως αν ήμουν στην αγορά για σώμα σε αυτά τα ποσά θα ήταν ήταν στις πρώτες επιλογές μου, απλά το έχω σαν πολιτική που δεν την αλλάζω για κανέναν, δεν δίνω ποτέ για σώμα 4ψηφιο ποσό...ωραιο πακετακι με αυτο το φακο... η τιμη τσουχτερη για μας βεβαια.
Θέμα στυλ θα έλεγα περισσότερο αλλά και μεγέθους. Οι retro μηχανές βγαίνουν μικρές, δεν εχουν μεγάλα grip και συνδυάζονται ωραια με μικρούς φακούς. Ότι πρέπει για EDCΕιναι θεμα στυλ ή συλλογη σε συνδυασμο με παλια ?
Mε το τι συμβαίνει στην αγορά είναι πράγματι καλή τιμή, βέβαια να γκρινιάξω και λίγο, θα ήθελα να έχει και WR, ενώ και το σκόπευτρο και η οθόνη είναι εντελώς basic, τεχνολογίας 10 χρόνια πίσω και βάλε...Θέμα στυλ θα έλεγα περισσότερο αλλά και μεγέθους. Οι retro μηχανές βγαίνουν μικρές, δεν εχουν μεγάλα grip και συνδυάζονται ωραια με μικρούς φακούς.
Αν τελικά η τιμή είναι 1549 ευρώ με ΦΠΑ για σώμα και 1799 με φακός την θεωρώ πολύ καλή τιμή...
Θέμα στυλ θα έλεγα περισσότερο αλλά και μεγέθους. Οι retro μηχανές βγαίνουν μικρές, δεν εχουν μεγάλα grip και συνδυάζονται ωραια με μικρούς φακούς. Ότι πρέπει για EDC
Αν τελικά η τιμή είναι 1549 ευρώ με ΦΠΑ για σώμα και 1799 με φακός την θεωρώ πολύ καλή τιμή...
Απλά εμένα προσωπικά μου χτυπάει άσχημα να δώσω 1.500+ ευρώ για ένα σώμα που δεν έχει προστασία, και δεν είναι μόνο οι βροχές, είναι ο αέρας, η σκόνη, η άμμος σε παραλίες κλπ...επειδή κάνω και μπόλικα ταξίδια εξωτερικό σκέψου να είμαι κάπου Βόρεια Ευρώπη που να βρέχει ή έστω να ψυχαλίζει συνεχώς, είναι πρόβλημα να μην έχει προστασία.@karamela για να μείνει χαμηλά η τιμή κάπου πρέπει να κόψουν. Σίγουρα το WR σώμα κοστίζει και αν το βάλουν θα χτυπήσει την XT5 στις πωλήσεις. Μια χαρά το έχουν σκεφτεί, όπως και με την XT50.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.