Full HD + 3D = 800-900E??? ποιόν??

gRooV

New member
27 April 2009
59
καλησπέρα σας,
παρακολουθώ τα θέματα με προβολείς εδώ και καιρό αλλά δεν εχω καταλήξει κάπου οπότε θα ήθελα ευθέως την βοήθειά σας.
θα ήθελα εναν 1080p που να έχει 3D και lens shift και να κοστίζει περίπου 900Ε. υπάρχει κάτι στα χρήματα αυτά?
επίσης θα ήθελα μία επιλογή και για κάποιον χωρίς 3D.
η χρήση του θα είναι 99% για ταινίες και 1% για nova/tv, η σύνδεση θα είναι με υπολογιστή και egreat.
δεν με πειράζει να παραγγείλω από εξωτερικό για καλύτερη τιμή.
περιμένω τις προτάσεις σας,
ευχαριστώ πολύ!!

Full hd + 3d + lens shift νομιζω δεν υπάρχει.Θα ορεοει να πας στο διχιλιαρο αν δεν κανω λαθος.Αν μπορεσεις χωρις το lens shift μπορεις και πιο κατω, αλλα παλι πιο ακριβα (optoma 33, epson κ.α.)

αν έβγαζα εναν παράγοντα εκτός θα λέγατε να ήταν το fullhd ή το 3D?
λογικά βρίσκω fullhd με lens sift, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει 720p με lens shift και 3D.
και όλα αυτά για να χαμηλώσουμε το κόστος..

Έχω την εντύπωση ότι lens shift στα 800-900 Ευρώ από DLP μεριά δεν υπάρχει. Είναι απαγορευτική η τοποθέτηση χωρίς? Γνωρίζω ότι είναι μεγάλη ευκολία, αλλά, άπαξ και ταβανωθεί ο προβολέας δεν το χρειάζεται πια.

και από lcd full hd στην τιμή αυτή μόνο ο epson tw3200 παίζει - υπάρχουν και άλλοι???

χρονια πολλα και καλα σημερα στα crazy sundays ειδα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.180769&sid=1 και ψηνομαι για αγορα του . τι λετε αξιζει?
με ενδιαφερει πολυ το 3d!!

Προσωπικά νομίζω ότι το βρήκες μόνος σου. Πρόσεχε όμως γιατί λογικά τα γυαλιά εκτός τιμής κι εσύ πόσα ζευγάρια θες; Επίσης δεν ξέρω αν έχεις δει ποτέ με ενεργά γυαλιά, εγώ στα 10 λεπτά πάντως ζαλίστηκα.

Προσωπικά νομίζω ότι το βρήκες μόνος σου. Πρόσεχε όμως γιατί λογικά τα γυαλιά εκτός τιμής κι εσύ πόσα ζευγάρια θες; Επίσης δεν ξέρω αν έχεις δει ποτέ με ενεργά γυαλιά, εγώ στα 10 λεπτά πάντως ζαλίστηκα.
χαχα!ε για αρχη θα παρω ενα και βλεπουμε. 3d εχω δει σε τοπικα καταστηματα εδω στα χανια αρκετη ωρα θα έλεγα αλλα οχι δεν ζαλίστηκα ουτε με τα παθητικα ουτε με τα ενεργητικα!!

χαχα!ε για αρχη θα παρω ενα και βλεπουμε. 3d εχω δει σε τοπικα καταστηματα εδω στα χανια αρκετη ωρα θα έλεγα αλλα οχι δεν ζαλίστηκα ουτε με τα παθητικα ουτε με τα ενεργητικα!!

Τότε προχώρα άφοβα, είσαι τυχερός, όμως όπως είδες δεν είναι FULL HD αλλά δέχεται σήματα 1920χ1080 το οποίο σημαίνει θα τα "ρίχνει" στην δική του ανάλυση κάτι που συνήθως δεν έχει χειρότερα αποτελέσματα απ το να πρεπε να τα ανεβάσει. Πάντως πρώτη φορά βλέπω αυτό το μηχανάκι και μου φαίνεται καλή αγορά ως προς την τιμή του κι αυτά που προσφέρει.

4:3;;;;;;;;
Πρεπει να το εχουν λαθος παντως αφου η αναλυση του ειναι 1280 χ 800, aspect δλδ 16:10, κλασσικος DATA προβολεας ΚΑΙ δεν ειναι φυσικα fullHD που αναφερει το θεμα στο οποιο εγραψες (φανταζομαι το εχεις δει).
Παντως δεν ειναι καμια τρελλη "προσφορα", να η τιμη του Γερμανια

s1_pricetrend90.png

Last edited: