tmjuju Administration Team Staff member 21 January 2007 21,629 24 November 2009 #41 nbullamatsis said: Τι κανουν τα παιδια? Σβηνετε ακόμα? Click to expand... perator:Ναι καλά είμαστε, αλλά δεν μου έβαλες τίποτε φρέσκο και καλό για σβήσιμο… κάνε μια αφιέρωση και εσύ ;-) Την καλημέρα μου!
nbullamatsis said: Τι κανουν τα παιδια? Σβηνετε ακόμα? Click to expand... perator:Ναι καλά είμαστε, αλλά δεν μου έβαλες τίποτε φρέσκο και καλό για σβήσιμο… κάνε μια αφιέρωση και εσύ ;-) Την καλημέρα μου!
nbullamatsis Supreme Member 11 February 2007 4,664 πειραιας 24 November 2009 #42 Να σε ρωτήσω Τασος τα ποστ μου ειναι 846 (με αυτό) μαζί με τα σβησμένα ή χωρίς? Γιατί αν ειναι με τα σβησμένα θα ζητήσω επαναπροσδιορισμό από το αρμόδιο οργανο γιατί θιγομαι με την αναλογία των αγγελιων
Να σε ρωτήσω Τασος τα ποστ μου ειναι 846 (με αυτό) μαζί με τα σβησμένα ή χωρίς? Γιατί αν ειναι με τα σβησμένα θα ζητήσω επαναπροσδιορισμό από το αρμόδιο οργανο γιατί θιγομαι με την αναλογία των αγγελιων
tmjuju Administration Team Staff member 21 January 2007 21,629 24 November 2009 #43 Χωρίς υπολογίζονται, αλλά έχε υπόψη σου ότι μπορεί να υπάρχουν και μικρές αποκλίσεις… συμβαίνουν καμία φορά και μια στο τόσο μπορεί να ξανα-υπολογιστουν.
Χωρίς υπολογίζονται, αλλά έχε υπόψη σου ότι μπορεί να υπάρχουν και μικρές αποκλίσεις… συμβαίνουν καμία φορά και μια στο τόσο μπορεί να ξανα-υπολογιστουν.
nbullamatsis Supreme Member 11 February 2007 4,664 πειραιας 24 November 2009 #44 A υπάρχει πρόβλεψη οργανωμένα πραματα
Busoni Supreme Member 5 July 2006 3,290 Αθήνα - Χολαργός 24 November 2009 #45 nbullamatsis said: Αν ειδα καλά εβαλες νοβοπαν ~12mm και τις τρυπες στις ακρες? Sorry χωρις να θελω να φανώ μακάκας μου φαινεται οτι πρεπει να δοκιμάσεις και κατι αλλο Συγχαρητηρια για τη προσπάθεια Click to expand... Αν διαβάσεις παραπάνω, ειναι μοριοσανίδα 16mm και η καμπίνα δοκιμαστική
nbullamatsis said: Αν ειδα καλά εβαλες νοβοπαν ~12mm και τις τρυπες στις ακρες? Sorry χωρις να θελω να φανώ μακάκας μου φαινεται οτι πρεπει να δοκιμάσεις και κατι αλλο Συγχαρητηρια για τη προσπάθεια Click to expand... Αν διαβάσεις παραπάνω, ειναι μοριοσανίδα 16mm και η καμπίνα δοκιμαστική
nbullamatsis Supreme Member 11 February 2007 4,664 πειραιας 24 November 2009 #46 Το χρόνο σου χανεις φιλε μου Οι σημερινοί ρυθμοί ειναι do, do, do... not planning μοριοσανίδα?
Ανδρεας Σχιζας AVClub Addicted Member 4 November 2007 2,961 USA-Αθηνα 25 November 2009 #47 Καλοριζικα και καλη συνεχεια!...
Busoni Supreme Member 5 July 2006 3,290 Αθήνα - Χολαργός 25 November 2009 #48 nbullamatsis said: Το χρόνο σου χανεις φιλε μου Οι σημερινοί ρυθμοί ειναι do, do, do... not planning μοριοσανίδα? Click to expand... O,τι πεις
nbullamatsis said: Το χρόνο σου χανεις φιλε μου Οι σημερινοί ρυθμοί ειναι do, do, do... not planning μοριοσανίδα? Click to expand... O,τι πεις