G20: 42", 46" ή μήπως...50"?

floorface

Established Member
31 July 2006
132
Αθήνα/Ζωγράφου
Γεια σας,
έχω σχεδόν καταλήξει όσον αφορά στην αγορά της καινούργιας G20E της Panasonic.
Οι απαιτήσεις μου κυρίως είναι καλή κίνηση και ευκρίνεια (λόγω θέασης αθλητικών σε SD ή HD), HD ταινίες και καλό SD τηλεοπτικό...
1ον: Έχω κάνει μια σωστή επιλογή TV? (νομίζω ναι :a0210:)
2ον: Πόσες ίντσες? (απόσταση θέασης κατά μ.ο. περί τα 3m)
Ευχαριστώ,
Κώστας

Last edited:
Χωρίς φόβο και πάθος, προτείνω 50άρα...σε όποια τηλεόραση και να καταλήξεις.

Η G20 θεωρείται -απο τα μοντέλα του 2010- η πιο value for money επιλογή για τηλεόραση. Οι εντυπώσεις όλων των reviews μέχρι σήμερα πληρούν και με το παραπάνω τις απαιτήσεις σου. Αν θέλεις πάντως μπορείς και να περιμένεις λίγο, εντός των ημερών θα υπάρξουν και τα πρώτα reviews και απο εμένα και απο 2-3 παιδιά ακόμα ώστε να διαμορφώσεις την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Πάντως το ότι βρίσκεται μέσα στα best εδώ http://www.hdtvtest.co.uk/ και μάλιστα κάτω απο την υπερηχητική Pionneer είναι πολύ σημαντικό και λέει πολλά..

Για την απόσταση θέασης θα σου πρότεινα 50άρα. Μπορείς και παραπάνω βέβαια αλλά ανέβεις budget ,αλλά και με 50'' θα είσαι κομπλέ.

Η G20 θεωρείται -απο τα μοντέλα του 2010- η πιο value for money επιλογή για τηλεόραση. Οι εντυπώσεις όλων των reviews μέχρι σήμερα πληρούν και με το παραπάνω τις απαιτήσεις σου. Αν θέλεις πάντως μπορείς και να περιμένεις λίγο, εντός των ημερών θα υπάρξουν και τα πρώτα reviews και απο εμένα και απο 2-3 παιδιά ακόμα ώστε να διαμορφώσεις την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Πάντως το ότι βρίσκεται μέσα στα best εδώ http://www.hdtvtest.co.uk/ και μάλιστα κάτω απο την υπερηχητική Pionneer είναι πολύ σημαντικό και λέει πολλά..

Για την απόσταση θέασης θα σου πρότεινα 50άρα. Μπορείς και παραπάνω βέβαια αλλά ανέβεις budget ,αλλά και με 50'' θα είσαι κομπλέ.

Thanks!

Και για να μην στεκόμαστε μόνο στα reviews, εύχομαι εντός της εβδομάδος να παραλάβουν τις G20 που έχουν παραγγείλει τα παιδιά, για να μας πουν και την γνώμη τους ως κάτοχοι...

..περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εντυπώσεις του TerI, μιας και έχει ήδη εμπειρία από μία εκ των θεωρητικά κορυφαίων (και σε χαρακτηριστικά και σε τιμή) LED-LCD της προηγούμενης χρονιάς.

Re: Απάντηση: G20: 42", 46" ή μήπως...50"?

Και για να μην στεκόμαστε μόνο στα reviews, εύχομαι εντός της εβδομάδος να παραλάβουν τις G20 που έχουν παραγγείλει τα παιδιά, για να μας πουν και την γνώμη τους ως κάτοχοι...

..περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εντυπώσεις του TerI, μιας και έχει ήδη εμπειρία από μία εκ των θεωρητικά κορυφαίων (και σε χαρακτηριστικά και σε τιμή) LED-LCD της προηγούμενης χρονιάς.

Σαφώς αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο και διαφωτιστικό :a0210:

Βουρ για 50" λοιπόν...

Η G20 θεωρείται -απο τα μοντέλα του 2010- η πιο value for money επιλογή για τηλεόραση.

Value for money ειναι μια τηλεοραση με πολυ καλη εικονα σε χαμηλη τιμη...κατι σαν την περυσινη U10 δηλαδη...

Η G20 απο οτι φαινεται θα ειναι μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2010 αρα ο ορος value for money την αδικει...:a0210:

Value for money ειναι μια τηλεοραση με πολυ καλη εικονα σε χαμηλη τιμη...κατι σαν την περυσινη U10 δηλαδη...

Η G20 απο οτι φαινεται θα ειναι μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2010 αρα ο ορος value for money την αδικει...:a0210:

διαβάζοντας τον "value for money" χαρακτηρισμό για την G10, ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο σχόλιο. Ας μη χαλάμε και τον όρο!
Πλήρωνες 1500 για 50G10 και ας πούμε έπαιρνες 97% ποιότητα (αυθαίρετο)
Με την 50U10 πλήρωνες 900 κι επαιρνες 93%
με την LG 50PQ πλήρωνες 750 κι επαιρνες 89%
Τα νούμερα είναι αυθαίρετα, αλλά καταλαβαίνεις που βρίσκεται το value

την G10 θα την έβαζα στο "quality for money" (ok, δικός μου όρος, αλλά είπα να τον μοιραστώ! :antlers:)
Δηλαδή, ανάμεσα στα top quality (>95%) προϊόντα, το πιο value for money!
--- επ, μόλις είπα "value for money" για την G10; :SFGSFGSF:

η διαφορά τιμής λογικά θα μεγαλώσει, αλλιώς δεν έχει νόημα η αγορά S20 με μόλις 100 διαφορά

Α. S20 = G10?

Β. Στον τομέα της εικόνας, τι παραπάνω προσφέρει η G20 από την S20?

η διαφορά τιμής λογικά θα μεγαλώσει, αλλιώς δεν έχει νόημα η αγορά S20 με μόλις 100 διαφορά

προφανώς δεν πρόσεξα την διαφορά στις ίντσες!
+1 για τις 50"

Εγώ θα έβαζα 2 κατοστάρικα ακόμα και θα πήγαινα σε 50G20... :D

Tα βασικά που κερδίζεις σε σχέση με την S20, είναι:

- Πιστότερη χρωματική συμπεριφορά (χάρη στα isf και THX modes)

- Δυνατότητα PVR με απλή σύνδεση ενός USB δίσκου

- Frame Interpolation και στα 24p (φτου-φτου, μακριά από εμάς... :flipout: )

Koντά σε αυτά, έχεις και τα ακόλουθα παραφερνάλια:

- 1 ΗDMI επιπλέον
- Καλύτερη αντι-ανακλαστική επίστρωση
- Viera Cast (youtube, καιρός και λοιπά μπλιμπλίκια)
- DLNA
- Divx-playback

Έχω ήδη βάλει δύο κατοστάρικα ακόμα και έφτασα τα 1.200.

Πράγματι 50G20 (EUR 1.500) δεν μπαίνει στην εξίσωση...

Εσείς τι θα παίρνατε, 46G20 ή 50S20?

Έχω ήδη βάλει δύο κατοστάρικα ακόμα και έφτασα τα 1.200.

Πράγματι 50G20 (EUR 1.500) δεν μπαίνει στην εξίσωση...

Εσείς τι θα παίρνατε, 46G20 ή 50S20?

αφού δεν πάει παραπάνω στα χρήματα ,
η επιλογή είναι πλέον δική σου ,

ζύγισε τα επιπλέον που έχει η σειρά G20 σε σχέση με την S20 όπως στα έγραψε ο JL , δύο ποστ πιο πάνω , διαφορετικά θα αγόραζε ο καθένας βάση το τι τον ενδιαφέρει.

αν δεν σε ενδιαφέρει κανένα από αυτά τότε δεν υπάρχει συζήτηση το μέγεθος όντως μετράει , άρα την 50S20 ,

*πάντως στα 3 μέτρα που θα βλέπεις και η 46αρα δεν είναι απαγορευτική , αν ήσουνα στα 4μ και πάνω τότε ναι οι 50" (και πάνω) θα ήτανε μονόδρομος.