G20: 42", 46" ή μήπως...50"?

*πάντως στα 3 μέτρα που θα βλέπεις και η 46αρα δεν είναι απαγορευτική...

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...για θεαση ΗD-ΒluRay ειναι απαγορευτικη η 46αρα στα 3 μετρα...ακομη και η 50αρα οριακη ειναι αλλα ας οψεται που τα μεγαλυτερα μεγεθη ειναι ακομη πολυ ακριβα...

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω...για θεαση ΗD-ΒluRay ειναι απαγορευτικη η 46αρα στα 3 μετρα...ακομη και η 50αρα οριακη ειναι αλλα ας οψεται που τα μεγαλυτερα μεγεθη ειναι ακομη πολυ ακριβα...

εντάξει μπορεί να μην είναι προτεινόμενη απόσταση για 46" , αλλά απαγορευτική δεν την λες !

blu ray δηλ. hd υλικό γενικά , βλέπουμε εδώ και καιρό σε τηλεοράσεις 1-2 χρόνων που προφανώς το πολύ να είναι 46"-47" στην καλύτερη περίπτωση,
δεν νομίζω ξαφνικά να μας φαίνονται όλες κάτω των 50" μικρές (ειδικά για 3μ απόσταση πάντα)

σίγουρα με την πτώση τιμών σε σχέση με το παρελθόν αλλά και μέσω των plasma που μπορεί κάποιος να παρει περισσότερες ίντσες , όλοι θέλουμε όλο και μεγαλύτερη τηλεόραση.

και εγώ στα 4μ είχα σαν μινιμουμ την 50" και όντως εκεί κατέληξα γιατί όπως λες και εσύ για παραπάνω ίντσες φεύγουμε πολύ στην τιμή.

πάντως αν ήμουνα στην θέση του φίλου , και έπρεπε και να επιλέξω 50αρα και να μην περάσω τα 1200 θα έπερνα την TX-P50U10E που πλέον αν την βρεις , έχει παει στα 850 και είναι πολύ τίμια επιλογή για αυτά που σου δίνει!

πάντως αν ήμουνα στην θέση του φίλου , και έπρεπε και να επιλέξω 50αρα και να μην περάσω τα 1200 θα έπερνα την TX-P50U10E που πλέον αν την βρεις , έχει παει στα 850 και είναι πολύ τίμια επιλογή για αυτά που σου δίνει!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχω σοβαρό θέμα με τις ανακλάσεις ( παράθυρο πίσω από την θέση θέασης ) για αυτό δεν αγόρασα ήδη μία U10!
Μία ερώτηση ακόμη:

Σε θέματα Image Retention η G20 αναμένεται να είναι καλύτερη? Έχει άλλο πάνελ?

Στην χειρότερη των περιπτώσεων να έχει το ίδιο με την περσινή σειρά και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά θα επαναλάβω αυτό που λέω τα τελευταία χρόνια ...

..για το IR ρωτάνε οι υποψήφιοι αγοραστές που δεν είχαν ποτέ plasma και είναι φυσιολογικό...:grinning-smiley-043...

...όταν γίνουν κάτοχοι παύει πλέον να τους απασχολεί (και λένε το παραπάνω σε όσους ρωτάνε...:flipout:).

Καλημέρα,

να ρωτήσω και κάτι άλλο...
Όσον αφορά για SD σήμα, υπάρχει (ορατή) διαφορά προς το χειρότερο στις 50" απ' ό,τι στις 46" σε ίδιο μοντέλο TV?

Διαφορα προς το χειροτερο υπαρχει επειδη φαινονται περισσοτερο οι τυχον ατελειες...αυτο αν καθεσαι ομως σε πολυ κοντινη αποσταση...απο τα 2 μετρα και πανω βλεποντας την 46αρα και την 50αρα δεν θα διακρινεις διαφορα (εκτος απο το μεγεθος της εικονας)....

Χρήστο,

δεν σε αγχώνει όταν το βλέπεις?
ή
δεν εμφανίζεται?

(G10)
Προχθές, 3 ώρες ξέχασα την TV στην σελίδα scan του δορυφορικού δέκτη (άσπρα γραμματάκια σε μαύρο φόντο) ενώ ήμουν ταράτσα.
Αφού κατέβηκα κάτω, σκάναρα έναν-δυο TP και έβαλα να βλέπω ένα κανάλι.
Μετά απο 10 λεπτά, κατάλαβα τι μ&@* έκανα και λέω να σβήσω τα φώτα να δω τί έκανα.
Δεν είχε IR. Το είχε ξεπλύνει ήδη.

Η τηλεόραση όταν ήταν άστρωτη είχε εμφανές IR (πχ σε υπότιτλους) αλλά πλέον δεν μπορώ να δω κάτι. Ακόμα και μετά απο 2 ταινίες απανωτά με 1 λεπτό τηλεόραση έχει ξεπλυθεί.
Της έχω κάνει καλό στρώσιμο αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο ( ; )

Όπως τα λέει ο φίλος jousis, οι δύο plasma που έχω, έχουν 4.500 και 2.000 ώρες λειτουργίας...

... τώρα πια......ή δεν το βλέπω επειδή δεν αγχώνομαι.....ή δεν αγχώνομαι επειδή δεν εμφανίζεται.....:flipout:

EDIT: Έχω χάσει το λογαριασμό με τις νύχτες που μ' έχει πάρει ο ύπνος (απ' το πολύ άγχος) και οι τηλεοράσεις έχουν μείνει ανοιχτές....

Last edited:
Έχω ήδη βάλει δύο κατοστάρικα ακόμα και έφτασα τα 1.200.

Πράγματι 50G20 (EUR 1.500) δεν μπαίνει στην εξίσωση...

Εσείς τι θα παίρνατε, 46G20 ή 50S20?

Εγώ πάντως που είμαι σε αντίστοιχη φάση με εσένα θα περιμένω λίγο ακόμα να έρθει και αυτή στην Ελλάδα: http://www.eldonelectricals.co.uk/catalogue/tvs-dvd-home-cinema/plasma-tvs/samsung-ps50c6500-full-hd-plasma-tv.php

Λογικά θα κοστίζει λιγότερο από την 50G20. Ίσως τότε και η Panasonic να ρίξει τις τιμές λίγο λόγω ανταγωνισμού.

Θα είναι ανταγωνιστική της Panasonic? To 2009 δεν συνέβη αυτό...

Πότε θα έρθει? Θα προλάβουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο ?

Θα είναι ανταγωνιστική της Panasonic? To 2009 δεν συνέβη αυτό...

Πότε θα έρθει? Θα προλάβουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο ?

Δεν ξέρω πόσο ανταγωνιστική θα είναι αλλά στα χαρτιά τουλάχιστο και στην εμφάνηση φαίνεται πολύ καλή. Και εμένα το dead line μου είναι το Mundial. Αν μέχρι τον Ιούνιο δεν έχει έρθει με βλέπω να τα σκάω στην Panasonic.

Καλησπέρα σε όλους

Γνωρίζει κανείς αν :

1)θα έχει η 50'' G20 που έρχεται ΕΛΛΑΔΑ δορυφορικό δέκτη HD αν καταλαβα καλα αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες του HDTVTests ;

2)Επειδή με ενδιαφέρει η τοποθέτηση σε τοίχο πόσο είναι το πάχος της ;

3)τι ειναι το Freeview HD tuner ;

123086d1244196054-panasonic-g10-owners-thread-part-1-05062009121v1.jpg