G4 και HD αρχεια.

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Φιλοι μου καλημερα!

Εχω ένα G4 dual 1,25 GHz στα 768 RAM και όπως είναι λογικο δεν μπορω να παιξω 1080p αρχεια.

Αν βαλω 2 Giga RAM θα μπορω η πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι την αγορα ενός G5?

Ευχαριστω πολύ!

Νικο σε ευχαριστω πολύ!!!
Όπως παντα απαντηση σε μερικα λεπτα!!:)

Ξερεις, σκεφτομουν να επερνα ένα G5 όταν θα υπαρχει και blu-ray drive η hd-dvd η κατι τετοιο τελος παντων.Βλεπεις να αργει πολύ αυτό

Bluray built in δύσκολα να δούμε πριν το 2008.
Απλά μπαίνουν όλα τα drives της αγοράς στο δεύτερο χώρο για οπτικό drive.
Aυτό που εννοούσα είναι οτι θα υπάρχει πλεόν native support για αναπαραγωγή πχ. ακόμα και απο το DVD player που θα έχει το λειτουργικό.

τα Mcac pro ειναι με επεξεργαστη intel -και οποιο προγραμμα δουλεψει δουλεψε- αυτο σημαινει οτι δεν μπορεις να αναβαθμιστεις εαν δεν τσεκαρεις οτι ολα σου τα προγραματα δουλευουν -κατι που θα ρωτησεις τον κατασκευαστη του προγραματος. γιατι αλλιως -οπως εκανα εγω θα κανεις 2 φορματ σε μια μερα

Last edited:
ενα προγραμμα για κατασκευη καινουριων color space το οποιο ειχα πληρωσει 11.000 χιλιαρικα ειμαι εκπαιδευτης και ενιοτε αντιπροσωπος, μεχρι πριν 6 μηνες δεν δουλευε σε intel (ουτε τωρα δηλαδη, για PPC υπαρχει αλλη εκδοση και αλλη για intel) και κανει μονο για βαθυτιπια μεταξοτυπια και εκτυπωσεις ασφαλειας.

sorry που αργησα να απαντησω ημουνα ισπανια σε ενα συνεδριο για εκτυπωσεις και αυτοματη σελιδοποιηση. :BDGBGDB55: και ολιγα ξενυχτια

Last edited: