gamma και ευκρινεια

nikoskaz

Senior Member
9 November 2008
351
Ενα μη ρυθμισμενο gamma μπορει να αλλοιωνει την ευκρινεια ??? να κανει την εικονα πιο θολη??

Την ευκρινεια με την αυστηρη εννοια του ορου, οχι.
Θα παρατηρησεις ομως ενα "πεπλο ομιχλης" στην εικονα.
Φαντασου το οπως σαν να εχεις ανεβασει αρκετα την φωτεινοτητα απο το μενου, και ολα αποκτουν ενα ξεπλυμα και ενα ασπρο layer σαν ομιχλη.

Την ευκρινεια με την αυστηρη εννοια του ορου, οχι.
Θα παρατηρησεις ομως ενα "πεπλο ομιχλης" στην εικονα.
Φαντασου το οπως σαν να εχεις ανεβασει αρκετα την φωτεινοτητα απο το μενου, και ολα αποκτουν ενα ξεπλυμα και ενα ασπρο layer σαν ομιχλη.

Και άμα έχω gamma 3??:D

Πάλι μισά τα έγραψες!!:aetsch:

Και άμα έχω gamma 3??:D

Πάλι μισά τα έγραψες!!:aetsch:

Θεωρησα προφανες οτι ενα κακο gamma με ομιχλη, μπορει να δωσει την αισθηση "θολουρας" στην εικονα λογω του πεπλου (αν ηταν αυτο που εννοουσε ο nikos).
Στην αλλη περιπτωση που αναφερεστε κ. Χατζηγεωργιου, απλως θα κρασαριζε την εικονα του, οποτε το θεωρησα "ασχετο" με το διατυπωμενο ερωτημα και για συντομια το παρελειψα.

Καποιοι ομως κανουν τα παντα να με τσιγκλανε, για να επεξηγω εκ των υστερων και να γραφω σεντονια. :aetsch:

Last edited:
τι εγινε ρε παιδια !!!!!!

.....γιατι πεφτει τοσο γομολαστιχα οταν γραφονται αληθειες....

υπαρχει καποιος υπευθυνος να μου εξηγησει..?

έχεις κάτι να απαντήσεις στο θέμα??? αν ναι the dance floor is open. Από εκεί και πέρα γενικός σχολιασμός μηνυμάτων και άλλων ιστότοπων και αντιπαράθεσεις δεν νομίζω ότι προσφέρουν κάτι στη συζήτηση και στο μέλος που έχει ανοίξει το θέμα.

Last edited: