GeForce gt 220-p42 u10e: Πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε;

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Καινούργιο pc.
Το συνδέω με την tv μέσω hdmi και ενώ στην οθόνη δείχνει τέλεια,στην tv μου κόβει απο τις άκρες.Το έχω σε ανάλυση 1080p.
Aπο το nvidia control panel πατώντας "adjust desktop size and position" μου λέει πως πρέπει να μην είναι στη ρύθμιση κλώνου προκειμένου να με αφήσει να διορθώσω το σχήμα.Εγώ όμως την θέλω κλώνο,πως θα γίνει δηλαδή;
Ζητάω πολλά;Μου διαφεύγει κάτι;

Καινούργιο pc.
Το συνδέω με την tv μέσω hdmi και ενώ στην οθόνη δείχνει τέλεια,στην tv μου κόβει απο τις άκρες.Το έχω σε ανάλυση 1080p.
Aπο το nvidia control panel πατώντας "adjust desktop size and position" μου λέει πως πρέπει να μην είναι στη ρύθμιση κλώνου προκειμένου να με αφήσει να διορθώσω το σχήμα.Εγώ όμως την θέλω κλώνο,πως θα γίνει δηλαδή;
Ζητάω πολλά;Μου διαφεύγει κάτι;
Καλησπέρα. Μάλλον παίζει ρόλο ποια απ' τις δύο θα ορίσεις σαν κύρια οθόνη. Για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, πρέπει να έχεις ή δύο ίδια μόνιτορ ή να ορίσεις πρωτεύον μόνιτορ αυτό που θέλεις να ''παίξεις'' περισσότερο. Τουλάχιστον, σε αυτό το συμπέρασμα είχα φτάσει, με προηγούμενες σειρές. 8600 κ.λ.π. Δοκίμασέ το.

Bρήκα άκρη μόνο με την tv ως επέκταση της οθόνης.
Παιδιά είμαι εκστασιασμένος με το καινούργιο μου μηχάνημα!
matroska 1080p με το power dvd 10 και ταυτόχρονα αντιγραφή αρχείων ΚΑΙ pes11 χρήση cpu 29-35%!!!!

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!!!!

χμμ.....
Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτό;
%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE.JPG

Οι "κύριοι" απο το Πλαίσιο μου έστειλαν τον υπολογιστή χωρίς cd,manual,καλώδια κτλ...
Σε τηλεφώνημα που τους έκανα μου απάντησαν οτι ασχέτως αν τα κομμάτια τα διάλεξα ένα προς ένα,αφού τους ζήτησα να μου
το συναρμολογήσουν δεν στέλνουν μαζί τα παρελκόμενα των συσκευών....

Last edited:
Για το σφαλμα που σου βγάζει μάλλον δεν έχει γίνει εγκατάσταση των drivers της μητρικής σου. Κανε μια αναζήτηση στο Google το μοντέλο της μητρικής και θα τους βρεις. Όσο για το πρόβλημα με τις μαυρες μπάρες ,μήπως το μονιτορ σου έχει διαφορετική ανάλυση απο την TV και γι'αυτό τον λόγο δεν δείχνει το ίδιο σε clone mode. Επίσης όλες οι TV έχουν μια ρύθμιση στο μενού τους που καλιμπράρει την εικόνα αυτόματα για την κάθε αναλύση η για διαφορετικό ρυθμό ανανέωσης (Hz)

Έχεις δίκιο με τους drivers.
Δεν βγάζει μαύρες μπάρες,κόβει την επιφάνεια:
Photo%20%CE%9F%CE%BA%CF%84%2030%2C%2013%2012%2049.jpg

Photo%20%CE%9F%CE%BA%CF%84%2030%2C%2013%2012%2025.jpg

Photo%20%CE%9F%CE%BA%CF%84%2030%2C%2013%2013%2052.jpg

Κατεβασε τους drivers για την μητρικη σου, και περασε τους.
Αν δεν κανω λαθος αυτη την μητρικη εχεις. Δες κι`ολας τι revision ειναι.

Κατεβασε συγκεκριμενα το Marvell Marvell Console Driver (SATA3), αυτο λογικα θα φτιαξει το προβλημα με την συσκευη που δεν εχει υποστηριξει.

Οσο αφορα την καρτα γραφικων και την τηλεοραση δεν εχω καταλαβει ακριβως τι προβλημα σου κανει.
Ομως πριν κανεις δοκιμες θα πρεπει πρωτα απ`ολα να εχεις ορισει στην τηλεοραση σου να κανει 1:1 ή just scan ή οπως αλλιως λεει το pixel to pixel, για την συγκεκριμενη εισοδο HDMI.

Κατεβασε τους drivers για την μητρικη σου, και περασε τους.
Αν δεν κανω λαθος αυτη την μητρικη εχεις. Δες κι`ολας τι revision ειναι.

Κατεβασε συγκεκριμενα το Marvell Marvell Console Driver (SATA3), αυτο λογικα θα φτιαξει το προβλημα με την συσκευη που δεν εχει υποστηριξει.

Οσο αφορα την καρτα γραφικων και την τηλεοραση δεν εχω καταλαβει ακριβως τι προβλημα σου κανει.
Ομως πριν κανεις δοκιμες θα πρεπει πρωτα απ`ολα να εχεις ορισει στην τηλεοραση σου να κανει 1:1 ή just scan ή οπως αλλιως λεει το pixel to pixel, για την συγκεκριμενη εισοδο HDMI.

Το πρόβλημα με τους drivers λύθηκε.

Όσον αφορά το πρόβλημα με την τηλεόραση, δε μου δείχνει ολόκληρη την επιφάνεια των windows.Όταν κάνω primary την tv, όλα είναι οκ. Όταν όμως το βάζω στο clone mode, η tv δεν δείχνει την επιφάνεια εργασίας. Όταν απο της ρυθμίσεις του nvidia panel πάω να κάνω resize την tv, μου βγάζει μήνυμα οτι αυτό δεν γίνεται σε clone mode.