Γειά σας!..Καινούριος!

black660

New member
18 January 2013
3
γεια σας και απο εμένα! Μόλις μου δώσανε κάτι μηχανήματα λυπών ηχια Β&W ενισχυτή SANSUI A-700 kai EQ MARANTZ 515! Ερωτήσεις εχω και τετρακαναλι κονσόλα μα ηχο PA γίνετε να συνδέσω το eq στην κονσόλα μου και να φιλτράρω και για τούς δυο ενισχυτές οπότε θέλω?Αν οχι πώς το συνδέω στον sansui και πώς το ρυθμίζω το eq!Eυχαριστω

Re: hi kainoyrgios

Γειά σου και σένα!

Για αρχή δοκίμασε αν παίζουν τα μηχανήματα που σου δώσανε, γιατί λόγω
ηλικίας είναι πολύ πιθανό να θέλουν service..

Ποιό μοντέλο της Β&W είναι τα ηχεία?

Τι προσδοκάς να πετύχεις με την προσθήκη του EQ?

Καλώς όρισες στο φόρουμ! Καλοάκουστα τα μηχανήματα! Κάνε αυτό που λέει ο καπετάνιος πρώτα και μετά είμαστε όλοι εδώ για κάθε βοήθεια!:2thumb22sup:

Τα ηχια ειναι B&W DM601 S3!Tα μηχανήματα δουλεύουν το EQ δεν χερω τη γίνετε δείχνει οτι παίρνει σήμα αλλα πειράζω να ποτεσιομετρα και δεν βλεπω διαφορά δεν χερω αν εχω κανει και λαθο συνδεσμολογία!Ο ενισχυτής σίγουρα θέλει servis γιατη γρατζουνίζει το ποτεσιομετρο!Ευχαριστω και πάλι!

Τα ηχια ειναι B&W DM601 S3!Tα μηχανήματα δουλεύουν το EQ δεν χερω τη γίνετε δείχνει οτι παίρνει σήμα αλλα πειράζω να ποτεσιομετρα και δεν βλεπω διαφορά δεν χερω αν εχω κανει και λαθο συνδεσμολογία!Ο ενισχυτής σίγουρα θέλει servis γιατη γρατζουνίζει το ποτεσιομετρο!Ευχαριστω και πάλι!

Σου εστειλα π.μ

Θα θελουν καθαρισμα το ποτενσιομετρο κ μαλλον αλλαγη ηλεκτρολυτικων πυκνωτων.