Genesis - Foxtrot LP

camel

Established Member
Καλησπέρα σε όλους,

Ψάχνω τον τελευταίο καιρό, το lp των Genesis - Foxtrot, βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλές εκδόσεις και θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να με συμβουλέψει κάποιος, ποια έκδοση ακούγεται καλύτερα; Οι αρχικές made in UK ή οι Japan;
Κάτι τελευταίες μετά το 2004 Half Speed master δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα στο net.

ευχαριστώ

Re: GENESIS Foxtrot LP

Άν είναι να αγοράσεις μοντέρνες επανεκδόσεις χίλιες φορές καλύτερα να πάρεις το cd. To 99% των επανεκδόσεων κλασικών lp σε βινύλιο δεν ακούγονται ούτε όπως οι παλιές ούτε όπως τα καινούρια cd απο τα οποία προέρχονται. Αυτά τα γράφω ως παθών.
Εγώ θα πρότεινα μια παλιά Uk κόπια αν βρεθεί mint σε καλή τιμή ή μια Γερμανική κόπια μέχρι της δεκαετίας του 80. Ιδανικά βέβαια θα πρότεινα να το έβρισκες σε shm CD αλλα αυτό είναι off topic.. ;P

Re: GENESIS Foxtrot LP

οι γιαπωνέζοι φίλε μου έχουν μια παράξενη έλξη προς τα υψηλόσυχνα πράγματα.
Τα περισσότερα βινύλια απο εκεί που έτυχε να ακούσω (πάντα ροκ) ήταν σχεδόν ξύρισμα.

To εχω σε Αγγλικη εκδοση και ειναι εξαιρετικό. Βεβαια το εχω και σε CD αλλα προτιμω το βινυλιο. Ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την αγγλκη εκδοση.

Για ενα αλλο παραδειγμα για ηχο Genesis. Αυτο που εχω των Genesis σε 3 εκδοσεις για να κανω συγκριση ειναι το Nursey Cryme : Αγγλικη Γαλικη και Ελληνικη. Ολες ειναι πολυ καλες παραδοξως και η Ελληνικη. Αλλα βρισκω την Αγγλικη μια ουγια καλυτερη. Και το εξωφυλλο πιο προσεγμενο (η απογοητευση με το Ελληνικο ειναι οτι δεν ειναι Gatefoald ).

Kαταληξη για μενα : Αγγλικη εκδοση.