Γεια σας φίλοι. Ενδιαφέρομαι να μαθω όσα περισσότερα μπορώ για αγορά νέας τηλεόρασης αλλά ομολογώ οτι έχω μπερδευτεί λιγο. Δεν μπορω να βρω πουθενά συγκεντρωμένα γενικά κριτήρια για αγορα νεας τηλεορασης. Και εξηγούμαι.Εστω οτι εχω αποφασισει να αγοράσω μια LCD για την κρεβατοκάμαρα. Ξερω μεν σε ποιες ιντσες να παω αλλα δεν ξερω τα άλλα κριτηρια που πρεπει να προσεξω ( Hz , γωνια θεασης , χρονος αποκρισης και οτι αλο θελετε συν εξτρα σαν player και οτι αλλο μπορειτε να σκεφτειτε) Ιδια πραγματα και για πλασμα αν αποφασισω να στραφω προς τα εκει αφου μελετησω τα σχετικα thread που υπαρχουν. Ηθελα καπου μαζεμενα πινακες με τετοια τεχνικα χαρακτηριστικα (και τι ρολο παιζει το καθενα φυσικα) ωστε μονος μου να βρω ποιο μοντελο να βρω χωρις να περιμενω απο σας προτασεις για συγκεκριμενα μοντελα.
Συγνωμη αν ηδη υπαρχει καπου αυτο που ζηταω αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα. Περιμενω τις απαντησεις σας. Ευχαριστω.
Συγνωμη αν ηδη υπαρχει καπου αυτο που ζηταω αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα. Περιμενω τις απαντησεις σας. Ευχαριστω.