γενικη πτωση

Status
Not open for further replies.

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
Μετα απο την μικρη συμμετοχη στην τουρτα ,και γενικα την μικρη συμμετοχη
μελων και διαχειριστων στο φορουμ
μηπως πρεπει να γινει κατι ωστε να ξυπνησει λιγο το πραμα
η αραγες εγω κοιμαμαι στραβα

Η συμμετοχή στην τούρτα δεν ήταν σε καμία περίπτωση μικρή, κάθε άλλο παρά το γεγονός ότι οι πιό αισιόδοξοι βλέπαμε συμμετοχή εκεί γύρω στα 65-75άτομα, τα 55 +για Σάββατο, νομίζω ότι ήταν ένα πάρα πολύ ενθαρυντικό νούμερο.
Noμίζω ότι η σχετική χαμηλή πώση και όχι γενική, οφείλεται περισσότερο σε εποχιακούς λόγους και πιστεύω ότι από τον Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουμε όλοι για νέα πράγματα.

το + 55 αν το θεωρεις καλο
τι να πω ?????

Δεν ξέρω αν τα +55 είναι καλό ή κακό, το να δηλώνουν όμως συμμετοχή σχεδόν 100 άτομα και στο τέλος να έρχονται οι μισοί αυτό για μένα είναι πολύ κακό.
Κι εντάξει, σε κάποιους ίσως να έτυχε κάτι ξαφνικό, κάτι απρόοπτο, κάτι που δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν. Αυτό το ποσοστό όμως δεν μπορεί να είναι πάνω από 10%, αυτό λέει η δική μου λογική τουλάχιστον.
Οι υπόλοιποι;
Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πώ κάτι παραπάνω, απλά να πώ οτι θεωρώ οτι αυτό δεν είναι καθόλου σωστό κι οτι - δυτυχώς - δεν είναι η πρώτη φορά.

Για όσους δεν το είχαν προσέξει, η πτώση ξεκίνησε από την συμμετοχή στη κοπή της πίτας !!!!!

Για να το γράψω καλύτερα, ο λόγος δεν ήταν η καθεαυτού κοπή ....

αυτά....

Απάντηση: Re: γενικη πτωση

Για όσους δεν το είχαν προσέξει, η πτώση ξεκίνησε από την συμμετοχή στη κοπή της πίτας !!!!!

Για να το γράψω καλύτερα, ο λόγος δεν ήταν η καθεαυτού κοπή ....

αυτά....

Μόνον πού τότε όσοι δήλωσαν πήγαν .
Πώς συσχετίζεται η μιά γιορτή μέ την άλλη??
Y.Γ.
Νομίζω ότι υπάρχει ο ίδιος ακριβώς κίνδυνος,όταν εξάγονται κάποια βιαστικά συμπεράσματα,νά τοποθετούνται τά μέλη(χωρίς κάν να έχουν ρωτηθεί τά ίδια)σέ ´πλευρές´πού είτε δέν έχουν κάν επιλέξει είτε δέν ενδιαφέρονται κάν να επιλέξουν...
Οπως είναι άτοπο να μιλάμε γιά 10000 μέλη ,πού συμμετέχουν στό avclub(οσoι συμμετέχουν ενεργά αλλά και όσοι διαβάζουν τακτικά είναι σαφώς λιγότεροι) άλλο τόσο άτοπο είναι να ´χρεώνονται´στά 9940 μέλη πού δεν προσήλθαν συγκεκριμένες προθέσεις..

Σπύρο το έγραψα ξεκάθαρα και μη βάζεις άλλα λόγια στα γραφόμενά μου !!!!!

Δεν έχει να κάνει με την γιορτή και με την κάθε γιορτή......

Και γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν βιάζομαι να εξάγω συμπεράσματα.....-bye-

Σπύρο το έγραψα ξεκάθαρα και μη βάζεις άλλα λόγια στα γραφόμενά μου !!!!!

Δεν έχει να κάνει με την γιορτή και με την κάθε γιορτή......

Και γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν βιάζομαι να εξάγω συμπεράσματα.....-bye-

Λογια δεν έβαλα.
Το σχόλιο ήταν γενικό ,αλλά δεν καταλαβαινω τον συσχετισμό μεταξύ τών δυο εορτών.

Δεν υπάρχει συσχετισμός, απλά σημείο αναφοράς και συνάντησης !!!!!

Re: Απάντηση: γενικη πτωση

Δεν ξέρω αν τα +55 είναι καλό ή κακό, το να δηλώνουν όμως συμμετοχή σχεδόν 100 άτομα και στο τέλος να έρχονται οι μισοί αυτό για μένα είναι πολύ κακό.
.........

αυτό που με ενόχλησε έμενα ήταν ότι μερικοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να
μας ενημερώσουν ότι δεν θα έρθουν !

Απάντηση: Re: Απάντηση: γενικη πτωση

αυτό που με ενόχλησε έμενα ήταν ότι μερικοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να
μας ενημερώσουν ότι δεν θα έρθουν !

Έτσι ακριβώς...
Θεωρώ οτι χρειάζεται λίγο περισσότερη ευγένεια και υπευθυνότητα, τουλάχιστον απέναντι σ' αυτούς που πασχίζουν τόσο καιρό να οργανώσουν αυτή την εκδήλωση και να μην τους "κρεμάμε".
Κανένας δεν πιέστηκε νομίζω να δηλώσει συμμετοχή.

κουβεντα χωρις ουσια.....

δεν εχουν νοημα οι αμπελοφιλοσοφιες......

Αν καποιος θελει να πει κατι ας μην το ζαλιζει κι ας το πει .

Οπως μιλησε ο Μπαμπης.

κουβεντα χωρις ουσια.....

δεν εχουν νοημα οι αμπελοφιλοσοφιες......

Αν καποιος θελει να πει κατι ας μην το ζαλιζει κι ας το πει .

Οπως μιλησε ο Μπαμπης.

Δεν σε καταλαβαίνω....πιστεύεις ότι η κουβέντα έχει η θα έχει ουσία αν δεν μιλήσουν κάποιοι απο αυτούς που δεν ενημέρωσαν καθόλου ότι δεν θα έρθουν;

Εννοω οτι καποιες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας που λεει και η διαφημιση.

Πετωντας διαφορες σοφιστιες δεν προσδιδει κανεις τιποτα θετικο.

Οι συμμετέχοντες μέχρι και λίγο μετά τις 12:00 έφθασαν περίπου τα 75 άτομα.Συνολικά δεν είναι και τόσο άσχημα σε σχέση μ' όσους δήλωσαν άρχικά.Τώρα,ότι θα μπορούσαν ν' έρθουν πολλοί περισσότεροι,τι να κάνουμε;Του χρόνου άς το οργανώσουμε καλύτερα.

Για μένα περισσότερο εντοπίζεται το πρόβλημα,στο ρυθμό και τις ώρες προσέλευσης.Είχαμε πεί 21:00-10:30 και δεν τηρήθηκε,μ' αποτέλεσμα να καταλαμβάνουμε ένα μέρος του μαγαζιού,χωρίς θαμώνες...
Ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός μου και δεν απέφυγα την σχετική γκρίνια.Δεν είχαμε εισητήριο,δεν πληρώσαμε γι' όσες θέσεις είχαμε δηλώσει αρχικά(100+),αλλά τουλάχιστον άς ερχόντουσαν στην ώρα τους.Το γιατί δεν νομίζω,ότι χρειάζεται να το εξηγήσω.

Χωρις να θελω να δωσω απαντηση,θα προσπαθησω να δωσω μια εξηγηση παιρνοντας σαν παραδειγμα τον εαυτο μου.

Η πρωτη εξηγηση αφορα την συμμετοχη στις γιορτες (αν και ηρθα εστω για λιγο)
Γενικα αποφευγω τωρα στα 50 να κανω καινουργιες γνωριμιες γιατι η ελλειψη χρονου δεν μου επιτρεπει να δω τους εδω και 20-30 χρονια φιλους μου,ποσο μαλλον καινουργιους ,που οσο να ειναι θελει και πιο προσεκτικη αντιμετώπιση το γεγονος (αφηνω στην ακρη την περιπτωση οτι μπορει να βγει" μαπα το καρπουζι" και να προσθεσεις και αλλες στεναχωριες στις ηδη υπαρχουσες).
Υπαρχει και η σχετικη αμηχανια της πρωτης γνωριμιας οποτε οι εχοντες καποια ηληκια δεν ξετρελαίνονται για τετοιες εκδηλωσεις.
Επι προσωπικου παντως να σας αναφερω οτι σε κανα δυο αλλα φορουμ που πηγα σε αναλογες εκδηλωσεις βαρεθηκα αφανταστα και δεν εχω κρατησει ουτε ενα σχεδον τηλεφωνο, ενω εδω στο δικο μας και επιθυμω να πηγαινω και φιλος εχω γινει με αρκετο κοσμο, κατι ανελπιστο για μενα που μου δειχνει οτι παντα εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι που περιμενουν να συναντηθουν!!!!!

Οσο για την συμμετοχη στο φορουμ...
Για μενα ειναι αρκετα εξηγήσιμο το γεγονος.
Απλα ρε καλοι φιλοι υπαρχει ενας σχετικος κορεσμος μετα τον αρχικο ενθουσιασμο και την διψα να δψσεις και να παρεις.
Εκτος την μουσικης που οντως μπορεις καθε μερα να γραφεις λογω του οτι υπαρχει απιστευτη δισκογραφικη προσφορα ,στα αλλα θεματα καπου υπαρχει και ενα ταβανι,ειδικα οταν εχεις γραψεις χιλιες φορες την ιδια συμβουλη και δεν εχεις προθεση να αγορασεις καινουργια πραγματα.
Εγω οταν πηρα το καινουργιο μου dvd-r ,ανοιξα θεμα, μιλησαμε διαφοροι φιλοι φτασαμε καμμια 20αρια σελιδες...ε καπου το τελειωσαμε το θεμα...τι αλλο να γραψουμε!!??
Αφηνω εξω φυσικα το γεγονος οτι τωρα που εχουμε γνωριστει με μερικους φιλους απο εδω μεσα και εχουμε ανταλλαξει τηλεφωνα,τα λεμε απο το τηλεφωνο που και ευκολοτερο ειναι και πιο ανρωπινο και πιο γρηγορο.
Για παραδειγμα κατι που λεγαμε με τον Διονυση στην εκδηλωση,τον πηρα τηλεφωνο και τα ειπαμε τακα τακα και ακουσα και την φωνη του!!!

Αρα μαλλον δεν πρεπει να μας παραξενευει το γεγονος,φυσιολογικο το βρισκω εν μερει.

Last edited:
Χωρις να θελω να δωσω απαντηση,θα προσπαθησω να δωσω μια εξηγηση παιρνοντας σαν παραδειγμα τον εαυτο μου.

Η πρωτη εξηγηση αφορα την συμμετοχη στις γιορτες (αν και ηρθα εστω για λιγο)
Γενικα αποφευγω τωρα στα 50 να κανω καινουργιες γνωριμιες γιατι η ελλειψη χρονου δεν μου επιτρεπει να δω τους εδω και 20-30 χρονια φιλους μου,ποσο μαλλον καινουργιους ,που οσο να ειναι θελει και πιο προσεκτικη αντιμετώπιση το γεγονος (αφηνω στην ακρη την περιπτωση οτι μπορει να βγει" μαπα το καρπουζι" και να προσθεσεις και αλλες στεναχωριες στις ηδη υπαρχουσες).
Υπαρχει και η σχετικη αμηχανια της πρωτης γνωριμιας οποτε οι εχοντες καποια ηληκια δεν ξετρελαίνονται για τετοιες εκδηλωσεις.
Επι προσωπικου παντως να σας αναφερω οτι σε κανα δυο αλλα φορουμ που πηγα σε αναλογες εκδηλωσεις βαρεθηκα αφανταστα και δεν εχω κρατησει ουτε ενα σχεδον τηλεφωνο, ενω εδω στο δικο μας και επιθυμω να πηγαινω και φιλος εχω γινει με αρκετο κοσμο, κατι ανελπιστο για μενα που μου δειχνει οτι παντα εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι που περιμενουν να συναντηθουν!!!!!

Οσο για την συμμετοχη στο φορουμ...
Για μενα ειναι αρκετα εξηγήσιμο το γεγονος.
Απλα ρε καλοι φιλοι υπαρχει ενας σχετικος κορεσμος μετα τον αρχικο ενθουσιασμο και την διψα να δψσεις και να παρεις.
Εκτος την μουσικης που οντως μπορεις καθε μερα να γραφεις λογω του οτι υπαρχει απιστευτη δισκογραφικη προσφορα ,στα αλλα θεματα καπου υπαρχει και ενα ταβανι,ειδικα οταν εχεις γραψεις χιλιες φορες την ιδια συμβουλη και δεν εχεις προθεση να αγορασεις καινουργια πραγματα.
Εγω οταν πηρα το καινουργιο μου dvd-r ,ανοιξα θεμα, μιλησαμε διαφοροι φιλοι φτασαμε καμμια 20αρια σελιδες...ε καπου το τελειωσαμε το θεμα...τι αλλο να γραψουμε!!??
Αφηνω εξω φυσικα το γεγονος οτι τωρα που εχουμε γνωριστει με μερικους φιλους απο εδω μεσα και εχουμε ανταλλαξει τηλεφωνα,τα λεμε απο το τηλεφωνο που και ευκολοτερο ειναι και πιο ανρωπινο και πιο γρηγορο.
Για παραδειγμα κατι που λεγαμε με τον Διονυση στην εκδηλωση,τον πηρα τηλεφωνο και τα ειπαμε τακα τακα και ακουσα και την φωνη του!!!

Αρα μαλλον δεν πρεπει να μας παραξενευει το γεγονος,φυσιολογικο το βρισκω εν μερει.

φίλε Μιχάλη η ένσταση μου όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ είναι ότι ενώ δηλώσαν μερικοί, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας ενημερωνόσουν ότι δεν θα έρθουν .
πίσω από τέτοιες εκδηλώσεις υπάρχουν άτομα π.χ ο DIPIE που λόγω γνωριμίας με το μαγαζί μας κάνανε super τιμές και μάλιστα χωρίς είσοδο και όλα αυτά Σαββάτο βράδυ που γίνετε το αδιαχώρητο.
δεν νομίζεις ότι αυτόν τον άνθρωπο τον έχουμε εκθέσει;
στο κάτω κάτω κανένας δεν υποχρέωσε κανένα να δηλώσει συμμετοχή

Δεν μας κυνηγάει κανείς να παρουσιάζουμε συνεχώς μέγα πλήθη ή χιλιάδες μέλη.
Η παρέα είναι ζωντανή ,με τα κάτω της ή τα πάνω της.
Δεν έχουμε άγχος να δείξουμε ότι είμαστε οι περισσότεροι, οι καλύτεροι κ.τ.λ.

Όσοι γουστάρουν θα συμμετέχουν. Σιγά τώρα μη κάνουμε και καταμετρήσεις.

Η εκδήλωση ήταν μια χαρά και ακόμη και 20 άτομα να πήγαιναν ,πάλι μια χαρά θα ήταν.

Συμφωνώ όμως με τον Μπάμπη. Αν δεν υπάρξει τρελό πρόβλημα, καλό θα είναι όποιος δηλώνει συμμετοχή και μετά δεν γουστάρει , θα πρέπει να ξεδηλώνει.
Κυρίως για λόγους σεβασμού στα παιδιά που κανονίζουν (μαγαζί-θέσεις κ.τ.λ.)

Status
Not open for further replies.