το + 55 αν το θεωρεις καλο
τι να πω ?????
Για όσους δεν το είχαν προσέξει, η πτώση ξεκίνησε από την συμμετοχή στη κοπή της πίτας !!!!!
Για να το γράψω καλύτερα, ο λόγος δεν ήταν η καθεαυτού κοπή ....
αυτά....
Σπύρο το έγραψα ξεκάθαρα και μη βάζεις άλλα λόγια στα γραφόμενά μου !!!!!
Δεν έχει να κάνει με την γιορτή και με την κάθε γιορτή......
Και γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν βιάζομαι να εξάγω συμπεράσματα.....![]()
Δεν ξέρω αν τα +55 είναι καλό ή κακό, το να δηλώνουν όμως συμμετοχή σχεδόν 100 άτομα και στο τέλος να έρχονται οι μισοί αυτό για μένα είναι πολύ κακό.
.........
αυτό που με ενόχλησε έμενα ήταν ότι μερικοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να
μας ενημερώσουν ότι δεν θα έρθουν !
αυτό που με ενόχλησε έμενα ήταν ότι μερικοί δεν μπήκαν καν στον κόπο να
μας ενημερώσουν ότι δεν θα έρθουν !
κουβεντα χωρις ουσια.....
δεν εχουν νοημα οι αμπελοφιλοσοφιες......
Αν καποιος θελει να πει κατι ας μην το ζαλιζει κι ας το πει .
Οπως μιλησε ο Μπαμπης.
Χωρις να θελω να δωσω απαντηση,θα προσπαθησω να δωσω μια εξηγηση παιρνοντας σαν παραδειγμα τον εαυτο μου.
Η πρωτη εξηγηση αφορα την συμμετοχη στις γιορτες (αν και ηρθα εστω για λιγο)
Γενικα αποφευγω τωρα στα 50 να κανω καινουργιες γνωριμιες γιατι η ελλειψη χρονου δεν μου επιτρεπει να δω τους εδω και 20-30 χρονια φιλους μου,ποσο μαλλον καινουργιους ,που οσο να ειναι θελει και πιο προσεκτικη αντιμετώπιση το γεγονος (αφηνω στην ακρη την περιπτωση οτι μπορει να βγει" μαπα το καρπουζι" και να προσθεσεις και αλλες στεναχωριες στις ηδη υπαρχουσες).
Υπαρχει και η σχετικη αμηχανια της πρωτης γνωριμιας οποτε οι εχοντες καποια ηληκια δεν ξετρελαίνονται για τετοιες εκδηλωσεις.
Επι προσωπικου παντως να σας αναφερω οτι σε κανα δυο αλλα φορουμ που πηγα σε αναλογες εκδηλωσεις βαρεθηκα αφανταστα και δεν εχω κρατησει ουτε ενα σχεδον τηλεφωνο, ενω εδω στο δικο μας και επιθυμω να πηγαινω και φιλος εχω γινει με αρκετο κοσμο, κατι ανελπιστο για μενα που μου δειχνει οτι παντα εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι που περιμενουν να συναντηθουν!!!!!
Οσο για την συμμετοχη στο φορουμ...
Για μενα ειναι αρκετα εξηγήσιμο το γεγονος.
Απλα ρε καλοι φιλοι υπαρχει ενας σχετικος κορεσμος μετα τον αρχικο ενθουσιασμο και την διψα να δψσεις και να παρεις.
Εκτος την μουσικης που οντως μπορεις καθε μερα να γραφεις λογω του οτι υπαρχει απιστευτη δισκογραφικη προσφορα ,στα αλλα θεματα καπου υπαρχει και ενα ταβανι,ειδικα οταν εχεις γραψεις χιλιες φορες την ιδια συμβουλη και δεν εχεις προθεση να αγορασεις καινουργια πραγματα.
Εγω οταν πηρα το καινουργιο μου dvd-r ,ανοιξα θεμα, μιλησαμε διαφοροι φιλοι φτασαμε καμμια 20αρια σελιδες...ε καπου το τελειωσαμε το θεμα...τι αλλο να γραψουμε!!??
Αφηνω εξω φυσικα το γεγονος οτι τωρα που εχουμε γνωριστει με μερικους φιλους απο εδω μεσα και εχουμε ανταλλαξει τηλεφωνα,τα λεμε απο το τηλεφωνο που και ευκολοτερο ειναι και πιο ανρωπινο και πιο γρηγορο.
Για παραδειγμα κατι που λεγαμε με τον Διονυση στην εκδηλωση,τον πηρα τηλεφωνο και τα ειπαμε τακα τακα και ακουσα και την φωνη του!!!
Αρα μαλλον δεν πρεπει να μας παραξενευει το γεγονος,φυσιολογικο το βρισκω εν μερει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.