Για 10 μετρo HDMI

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,382
ΚΕΡΚΥΡΑ
Πάντως, καλώδια αυτής της ποιότητας και κατηγορίας τιμής μπορείς να βρεις και τοπικά. Δεν χρειάζεται να πας στο ebay με τα σχετικά αρνητικά του.

Πέρνα μια βόλτα από οποιοδήποτε κατάστημα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και θα βρεις..

Ειναι γιατι εδω κερκυρα που ειμαι δεν εχω δει σε αυτην την τιμη 10μ. σκοπος μου ειναι με γυρω στα 30 ευρω να παρω οσο καλυτερη ποιοτητα μπορω. Τοσο μαπα λετε να ειναι αυτα? το δευτερο φαινεται καπως πιο καλο

Το πρόβλημα με τα καλώδια είναι ότι δεν μπορείς να κρίνεις τις επιδόσεις τους από την εμφάνισή τους.

Οπότε, μιας και σπάνια γίνονται σωστές μετρήσεις από reviews σε καλώδια HDMI, απλά φροντίζουμε να δοκιμάσουμε πριν αγοράσουμε, ή έστω να έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε το καλώδιο με κάποιο άλλο αν δεν μας κάνει.

Προσοχή: δεν λέω να δώσεις πολλά χρήματα για καλώδιο HDMI. Ακόμα και τότε δεν θα είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψει σωστά στο σύστημά σου.

Το πιο πιθανό είναι τα παραπάνω να κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους.

Αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην σου κάνουν.

να πω οτι το ελαβα πριν λιγες μερες. κλειδωσε αμεσως, και δουλευει πολυ καλα! αγοραστε αφοβα 10 μ HDMI me 18 ευρω νομιζω πως ειναι πολυ καλη αγορα!