ΓΙΑ 50 αρα;;;;;

1kost12

New member
25 June 2012
74
Γεια σας! ο γαμπρός μου ενδιαφέρεται για μια τηλεόραση για το σαλόνι 50 αρα ! δεν ξέρει πολλά και μου είπε να τον βοηθήσω μιας και παλιότερα (πριν την οικονομική κρίση, έψαχνα μοντέλα, τεχνολογίες κλπ….αλλά τώρα….σε μένα τουλάχιστον ούτε για σάλιο δεν μου περισσεύσει τίποτα…..) τέλος πάντων αναζητά μια τηλεόραση led 50 αρα για κάθε χρήση για μια οικογένεια… σήριαλ, ταινίες από ιντερνετ, ποδόσφαιρο κλπ….. ενδιαφέρεται να έχει υποδοχή για φλασάκι για απευθείας παίξιμο ταινιών (να αναγνωρίσει τους ελληνικούς υποτίτλους το USB, και να συνδέεται ασύρματα με το ιντερνετ, 3D…..

Το ταβάνι είναι τα 1000 ευρώ που μπορεί να προσφέρει. :ADFAD2:

Μπορούμε σας παρακαλώ να βρούμε κάποια αξιόλογη;;;;;, να του πω τα μοντέλα και να με αφήσει γιατί συνέχεια μου λέει….. «μου βρήκες τίποτα;;;, έψαξες;;;;» :ernaehrung004:

Θα σου πρότεινα την προσφορά που μπορείς να βρεις στο "EΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" από πάνω της Samsung 50F6100 στα 799 ευρώ. Να του μείνουν και 2 εκατοστάρικα να τα φάει με την οικογένεια! :ernaehrung004:

Τι διαφορά έχει το smart με το wi-fi;;;;;
Επειδή έχει ιντερνετ σε μακρινό σημείο το ρουτερ, θα ήθελε να το συνδέσει ασύρματα με την τηλεόραση του
Αυτή έχει και το σημαντικό ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ του ελληνικούς υποτίτλους κάποια ταινίας που είναι σε φλασακι;;;;;;;
Η τιμή αυτή ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΗΜΗ και γενικά πάρα πολύ καλή!!!!!!!!!

Α.. δυστυχώς η F6100 έχει 3D αλλά όχι smart - wi-fi. Μπορεί να κοιτάξει την 50F6400 για κάτι τέτοιο. http://www.skroutz.gr/s/3006221/Samsung-UE50F6400.html?from=most-popular&keyphrase=50f6400 αν και το smart περιεχόμενο πέρα από την αρχή περιέργεια συνήθως καταλήγει διακοσμητικό. Όλες οι Samsung παίζουν και ελληνικούς υποτίτλους από usb, και mkv με dts, και γενικά σχεδόν οτιδήποτε για κάποιον που δεν προτιμάει να πάει σε εξωτερικό media player αλλά να βολευτεί με το ενσωματωμένo.

edit: με πρόλαβε ο Ducksong

Η F6100 δεν είναι άσχημη επιλογή, ειδικά αν τη συνοδεύσει με ένα καλό εξωτερικό media player με δικτυακές δυνατότητες...

Βασικά ενδιαφέρεται ο γαμπρός μου να μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με το ιντερντ γιατί το ρουτερ του είναι αρκετά μακριά και να διαβάζει το στικατι ταινίες με τους ελληνικούς υπότιτλους να παίζουν κανονικά (όταν είναι ξεχωριστό το αρχείο τους….)
Δεν θέλει να μπλέξει με εξωτερικό media player και γενικά με εξωτερικές συνδέσεις, καλούδια, συσκευές κλπ……

Πήγε ο γαμπρός μου για τηλεόραση και του πρότειναν την Sony 47’’ W805 και την W 685A, έκανε πίσω για την Samsung γιατί έχει δυο συγγενικά άτομα που έχουν τέτοια μάρκα τηλεόραση (παλιότερα μοντέλα, πιθανών 3-4 ετών) σχετικά απλές και τους έχουν παρουσιάσει κάποια προβλήματα όπως τους έκλεινε μόνη τους η τηλεόραση…. Με την πάροδο 2.5 – 3 ετών που την αγόρασαν! Αναβόσβηνε δίχως λόγο κλπ…. Προσωπική άποψη δεν ξέρω, απλά τον προβλημάτισε πολύ και φοβήθηκε!!!!!!
Από SONY υπάρχει κάτι ανάλογο να ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ τα γνωστά αρχεία βίντεο στο USB της (δηλαδη το σημαντικό ΔΙΑΒΑΖΕΙ τους ελληνικούς υποτίτλους ξεχωριστό αρχείο, ίδιο όνομα κλπ………
Κάθε βοήθεια δεχτή!!!!!!! :ernaehrung004:

Ίδιο player έχουν οι Sony. Δεν είναι θέμα μοντέλου. Μπορεί να δει επίσης την Panasonic ET60. Σε κάθε περίπτωση, ένας εξωτερικός player μετά από κάποιο διάστημα είναι σχεδόν επιβεβλημένη αγορά...

Τελικά αγόρασε αυτήν http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileora...c&utm_medium=display&utm_campaign=retargeting και φυσικά καλές θεάσεις να έχει…..:ernaehrung004:
Αυτό που μου παραπονέθηκε είναι (εγώ ακόμη δεν την έχω δει) ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το ιντερνετ. Βάζει τον κωδικό από το ρουτερ κάτω που τον έχει και ….τίποτα!!!!! ξαναπροσπαθεί, αλλά τίποτα. Του λέω ότι κάποιο γράμμα κάνει λάθος….. υπάρχει τίποτα άλλο που πρέπει να το ξέρει για να συνδεθεί;;;;; Έχει σύνδεση HOL.

:idea: