Για αγορά BLUE-Ray

SAERDNA

New member
14 January 2008
30
Κοίταζα να αγοράσω ένα DVD player που να παίζει HD-DVD και BlueRay. Μετά από αρκετή αναζήτηση βρήκα ένα περίπου στα 1000 έυρουδάκια. Το θεώρησα αρκετά λεφτά αλλά θέλω να δω μερικά DVD στην τηλεόραση μου Sony X3500 40'.

Μετά από μερικές συζητήσεις με μερικά φιλαράκια από Αμερική μου είπαν ότι θα είναι βλακεία να αγοράσω combo DVD player γιατί το HD-DVD είναι νεκρό και πως ούτε BlueRay να αγοράσω αλλά να πάω σε PS 3.

To επιχείρημα τους ήταν πως είναι ανώτερο από τα blueray που κυκλοφορούν και πως μπορείς να κάνεις update to blueray firmware ενώ στα κοινά blueray δεν μπορείς να το αναβαθμίσεις όπως το PS 3.

Εσείς τι νομίζεται να πάω για PS 3?

περίπου όπως σου τα είπαν , αν και άρχισαν να κυκλοφορούν τα κινέζικα BRplayers με τιμές κάτω από 150 ευρώ ...

Το PS3 προσφέρει πάρα πολλά σε σχέση με την τιμή του , και ταυτόχρονα οφείλει να αντέξει σε όποιες αλλαγές έρχονται , πχ BR 2.0 κλπ κλπ κλπ

Κοίταζα να αγοράσω ένα DVD player που να παίζει HD-DVD και BlueRay. Μετά από αρκετή αναζήτηση βρήκα ένα περίπου στα 1000 έυρουδάκια. Το θεώρησα αρκετά λεφτά αλλά θέλω να δω μερικά DVD στην τηλεόραση μου Sony X3500 40'.

Μετά από μερικές συζητήσεις με μερικά φιλαράκια από Αμερική μου είπαν ότι θα είναι βλακεία να αγοράσω combo DVD player γιατί το HD-DVD είναι νεκρό και πως ούτε BlueRay να αγοράσω αλλά να πάω σε PS 3.

To επιχείρημα τους ήταν πως είναι ανώτερο από τα blueray που κυκλοφορούν και πως μπορείς να κάνεις update to blueray firmware ενώ στα κοινά blueray δεν μπορείς να το αναβαθμίσεις όπως το PS 3.

Εσείς τι νομίζεται να πάω για PS 3?

Oχι

θα σου πρότεινα είτε να περιμένεις τα κινεζικα που θα καταφτάσουν από το φθινόπωρο σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές , είτε να πάρεις το Panasonic DB-50 που ειναι το καλύτερο για τα λεφτά του ΒR player που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή με το final profile 2.0, δυνατοτητες αναπαραγωγής ολων των νεων ηχητικών φορμάτ και δυνατοτητες αναβάθμισης :award:

Αν παλι σε ενδιαφέρουν κσι τα παιχνιδια τοτε το PS3 είναι μονόδρομος (σου πουλάω το δικό μου -bye-)