Aggelos M. AVClub Fanatic 19 June 2006 11,029 4 August 2006 #21 Browser said: A, ξεχασα, τους αγωνιστηκους μου χαιρετισμους ( και απο την Sam ) ,στον ΑΓΓΕΛΟ !!!!! Click to expand... ΟΥΑ!!!!!!!!!!! Καλα να περασετε βρε! Εγω δεν ειμαι κακος........ ...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Browser said: A, ξεχασα, τους αγωνιστηκους μου χαιρετισμους ( και απο την Sam ) ,στον ΑΓΓΕΛΟ !!!!! Click to expand... ΟΥΑ!!!!!!!!!!! Καλα να περασετε βρε! Εγω δεν ειμαι κακος........ ...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Έκτωρ Κατσίκης Supreme Member 17 June 2006 3,014 Θεσσαλονίκη - Κρανιά Ασπροποτάμου 4 August 2006 #22 Καλά να περάσετε όλοι!!!! Πάντως τα ψάρια της φωτογραφίας μην τα πληρώσετε για σαργούς. Κακαρέλοι είναι
Καλά να περάσετε όλοι!!!! Πάντως τα ψάρια της φωτογραφίας μην τα πληρώσετε για σαργούς. Κακαρέλοι είναι
Browser AVClub Fanatic 17 June 2006 10,573 4 August 2006 #23 Θενκς. Δεν ειπα οτι θα τα πληρωσουμε. Αυτα θα πληρωσουν.........χεχε!! Τα αλλα δυο που φαινονται, εγω τα ξερω Λιτσες, εσεις πως τα λετε? Last edited: 4 August 2006
Θενκς. Δεν ειπα οτι θα τα πληρωσουμε. Αυτα θα πληρωσουν.........χεχε!! Τα αλλα δυο που φαινονται, εγω τα ξερω Λιτσες, εσεις πως τα λετε?
Browser AVClub Fanatic 17 June 2006 10,573 4 August 2006 #24 Αγγελος said: ΟΥΑ!!!!!!!!!!! Καλα να περασετε βρε! Εγω δεν ειμαι κακος........ ...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! Click to expand... ....κι επειδη δεν εισαι κακος, θα σου φερω φωτο απο τα νερα στο Κουτσομυτη και το Κουνουπι !!
Αγγελος said: ΟΥΑ!!!!!!!!!!! Καλα να περασετε βρε! Εγω δεν ειμαι κακος........ ...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! Click to expand... ....κι επειδη δεν εισαι κακος, θα σου φερω φωτο απο τα νερα στο Κουτσομυτη και το Κουνουπι !!
George C AVClub Addicted Member 18 June 2006 2,718 4 August 2006 #25 Re: Απάντηση: Για να σας τη "σπασω" κι εγω με τη σειρα μου.... Browser said: Τα αλλα δυο που φαινονται, εγω τα ξερω Λιτσες, εσεις πως τα λετε? Click to expand... Κούλες...
Re: Απάντηση: Για να σας τη "σπασω" κι εγω με τη σειρα μου.... Browser said: Τα αλλα δυο που φαινονται, εγω τα ξερω Λιτσες, εσεις πως τα λετε? Click to expand... Κούλες...
Έκτωρ Κατσίκης Supreme Member 17 June 2006 3,014 Θεσσαλονίκη - Κρανιά Ασπροποτάμου 4 August 2006 #26 Re: Απάντηση: Για να σας τη "σπασω" κι εγω με τη σειρα μου.... Browser said: Τα αλλα δυο που φαινονται, εγω τα ξερω Λιτσες, εσεις πως τα λετε? Click to expand... Σάλπες
Re: Απάντηση: Για να σας τη "σπασω" κι εγω με τη σειρα μου.... Browser said: Τα αλλα δυο που φαινονται, εγω τα ξερω Λιτσες, εσεις πως τα λετε? Click to expand... Σάλπες