Για Όλα φταίει το Γκαζόν

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
gazon_maudit.png
Για Όλα φταίει το Γκαζόν
Gazon Maudit
Χώρα: Γαλλία
Έτος: 1995
Διάρκεια: 105
Σκηνοθεσία: Ζοσιάν Μπαλασκό
Πρωταγωνιστούν: Βικτόρια Αμπρίλ, Αλέν Σαμπά, Ζοσιάν Μπαλασκό,
Εικόνα: 1,85:1
Ήχος; mono

Επιέλους σε dvd η ταινία που αγαπήσαμε πρίν από χρόνια.
Μια πανέξυπνη σάτιρα πάνω στον έρωτα την οικογένεια, την ομοφυλοφιλία.
Εδώ θα δείτε ίσος ένα από τα πιο καυτά φιλιά στην ιστορία του κινηματογράφου

Η Βικτόρια Αμπρίλ είναι η Λολί, η γλυκιά και όμορφη μητέρα δύο παιδιών, παντρεμένη με τον Λοράν... ένα σωβινιστικό γουρούνι που την απατά με την παραμικρή ευκαιρία! Όταν στη ζωή (άλλα και το σπίτι) του ζευγαριού εισβάλει η αποφασιστική Μαριχό, η ερωτική έλξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι άμεση, εκρηκτική και τελείως αναπάντεχη για τον μπερδεμένο Λοράν. Η Λολί όμως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία: τρεις νύχτες στο ίδιο κρεβάτι με τον άντρα της, τρεις με την αγαπημένη της -και την Κυριακή ρεπό!

Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά έχει καιρό που κυκλοφορεί, υπό την έννοια ότι την έχω τουλάχιστον 2 χρόνια, σαν δώρο απο μηνιαίο περιοδικό (νομίζω το dvd and home theater)
Ισως να βγηκε τώρα για αγορά, σε κάθε περίπτωση η ταινία είναι πολύ καλή και σε ευχαριστώ για την όμορφη παρουσίαση

Απάντηση: Re: Για Όλα φταίει το Γκαζόν

Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά έχει καιρό που κυκλοφορεί, υπό την έννοια ότι την έχω τουλάχιστον 2 χρόνια, σαν δώρο απο μηνιαίο περιοδικό (νομίζω το dvd and home theater)
Ισως να βγηκε τώρα για αγορά, σε κάθε περίπτωση η ταινία είναι πολύ καλή και σε ευχαριστώ για την όμορφη παρουσίαση
Το γνωρίζω φίλε μου.
Επίσημα όμως κυκλοφόρησε τώρα στα video club από την ODEON .

Μιλάτε σοβαρά; Εγώ όποτε την έχω δει έχω ψοφήσει στο γέλιο! Τι να θυμηθώ, την εκπληκτική Αμπρίλ; Τις γκριμάτσες του Λοράν (ειδικά εκεί που επιμένει να κάτσουν οι φίλες της Μαριζό για φαγητό); Ή την ξεκαρδιστική σκηνή με την babysitter πάνω στο σοβαρότερο σημείο του έργου;

Ή μήπως τις δίδυμες; :blush:

Η Ταινία δεν είναι άσχημη, ωστόσο απορία γιατί επανακυκλοφορεί μόνο η εταιρία διανομής θα μπορούσε ίσως να δώσει.