ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ....

vagos08

AVClub Enthusiast
29 May 2010
1,082
Φιλος μου θελει να αγορασει R-L ηχεια για το home cinema που στηνει αλλα εχει 2 προβληματακια

1 γυναικα
2 διαμορφωση χωρου
Ο χωρος του ειναι 20 τμ και το στησιμο θα ειναι 4.0 λογω παραγοντα 1+2(πιο πολυ ο 1)!!!!
Πισω εχει ηδη ηχεια 45w 6ω και τον 520 για ενισχυτη και θελει τα r-l να ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και τις αναγκες κεντρικου και sub.Ξερω οτι δεν ειναι ευκολο αλλα επειδη δεν εχει τρελες απαιτησεις τι θα του προτεινατε μεχρι τα 700 ευρω με το υπαρχον set up?Ρωταω γιατι σε αυτα τα λεφτα οι επιλογες ειναι παρα πολλες:idea:

Re: Απάντηση: ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ....

ΔΕΝ εχει απαιτησεις η γυναικα απλα θελει μια γνωμη για ηχεια r-l που θα καλυψουν την ελειψη το κεντρικου και το sub οσο πιο πολυ γινετε σε αυτα τα λεφτα!!!τα πισω ειναι κατι kenwood απο hi-fi που του εχω κανει δωρο!

ΔΕΝ εχει απαιτησεις η γυναικα απλα θελει μια γνωμη για ηχεια r-l που θα καλυψουν την ελειψη το κεντρικου και το sub οσο πιο πολυ γινετε σε αυτα τα λεφτα!!!τα πισω ειναι κατι kenwood απο hi-fi που του εχω κανει δωρο!

Προσωπική μου γνώμη καλό θα ταν να πάρει απ την αρχή σετ από ηχεία γιατί από αυτά που έχει ήδη αποκλείεται να βρει κάτι να τα ταιριάξει. Οσο για το θέμα κεντρικού ηχείου απ τη στιγμή που θα το επιλέξει απ το μενού να μην υπάρχει κεντρικό, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο ηχείο που ως main θα είναι καλύτερο όσον αφορά τους διαλόγους από κάποιο άλλο ηχείο. Πρώτη πρόταση, σίγουρα θα χεις κι άλλες, είναι αυτή ως main για να χει και μπάσα κι αντίστοιχα για να ταιριάξει το ηχητικό αποτέλεσμα αυτά ως surround κι είναι ακριβώς στα λεφτά που διαθέτει.

Eυχαριστω για τις απαντησεις οποτε ελπιζω οτι και να αγορασει, να κανουμε και καμια παρουσιαση!!