για πείτε μου...

sfortis

Administration Team
Staff member
3 August 2006
11,392
t3.large
ad.gif

αυτή η κοπέλα γυρνάει αριστερόστροφα ή δεξιόστροφα ή και τα δυο?!?!?!

αλλο βλεπω εγω αλλο η γυναικα μου.

μολις το ξεκαθαρισουμε μεταξυ μας, θα σου πω..

Το μονο σιγουρο οτι δεν φορα στηθοδεσμο

(εμενα παντως μου κανει να πηγαινει αντιθετα απο την φορα των δεικτων του ρολογιου)

άκυρο ..

απλά αλλάζει απο μόνη της φορά η άτιμη κάθε δυο και τρεις ... (που να μην την είχα ξαναπατήσει μ' αυτό :ADFADF1:)

Last edited:
αν προσέξετε λίγο το δεξί της χέρι θα παρατηρήσετε οτι όταν γυρίζει δεξιόστροφα είναι ανασηκωμένο ενώ οταν γυρίζει αριστερόστροφα είναι κρεμασμένο τελείως ..

Δεξιόστροφα, Δεξιόστροφα, Αριστερόστροφα, Αριστερόστροφα,
Αριστερόστροφα,
Αριστερόστροφα, Αριστερόστροφα, Αριστερόστροφα,
Αριστερόστροφα, Αριστερόστροφα,
Αριστερόστροφα,
Αριστερόστροφα, Αριστερόστροφα
Δεξιόστροφα, Δεξιόστροφα,
Δεξιόστροφα,

:firstprize::firstprize::firstprize:

Οφθαλμαπάτη είναι.

Νομίζω ότι είναι θέμα αντίληψης. Τις περισσότερες φορές που κοιτάζω την εικόνα, πάει μόνο δεξιόστροφα, άλλες φορές μου φαίνεται ότι πάει μόνο αριστερόστροφα. Απλά επειδή είναι μόνο σκιές, ο καθένας το ερμηνεύει όπως του "κάθεται" καλύτερα.

Είναι πολύ απλό παίδες. Δοκιμάστε να κινήσετε τον δείκτη σας δεξιόστροφα καμιά δεκαριά φορές κοιτώντας τον επίμονα, και μετά κοιτάξτε την εικόνα. Θα γυρνάει δεξιόστροφα.

Κάντε το ίδιο με τον δείκτη σας αριστερόστροφα, και μετά η κοπελιά θα γυρνάει αριστερόστροφα.

Είναι θέμα του πως αντιλαμβάνεται ο εγκέφαλός μας το θέμα εκείνη τη στιγμή, οπότε "αναγκάζοντάς τον" με την κίνηση του δείκτη να λειτουργήσει με κάποιον τρόπο, ανάλογα αντιλαμβάνεται την εικόνα.

Last edited:
Δεν μπορούσα να την κάνω να "αλλάξει", μέχρι που διάβασα το κόλπο του Maestro με το δάχτυλο. Thanks!

Re: Απάντηση: για πείτε μου...

αν προσέξετε λίγο το δεξί της χέρι θα παρατηρήσετε οτι όταν γυρίζει δεξιόστροφα είναι ανασηκωμένο ενώ οταν γυρίζει αριστερόστροφα είναι κρεμασμένο τελείως ..

Πού τα βλέπετε αυτά βρε παιδιά? Το δεξί της είναι δεξί για αυτήν, όπως την βλέπουμε πρόσωπο είναι αριστερά για εμάς. Εγώ πάντα από τη μεριά του δεξιού της χεριού τη βλέπω πάντως να γυρίζει, δίχως αλλαγές. Φταίει το μυαλό μου ή το μόνιτόρ μου;

Re: Απάντηση: για πείτε μου...

Πού τα βλέπετε αυτά βρε παιδιά? Το δεξί της είναι δεξί για αυτήν, όπως την βλέπουμε πρόσωπο είναι αριστερά για εμάς. Εγώ πάντα από τη μεριά του δεξιού της χεριού τη βλέπω πάντως να γυρίζει, δίχως αλλαγές. Φταίει το μυαλό μου ή το μόνιτόρ μου;

Δε το γυρίζουμε στο macro?:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: για πείτε μου...

κύριε ΓΔ μου δεν έχετε καθόλου φαντασία ... α όλα κι όλα :flipout::flipout:

ειλικρινά Τάσο, μόνο όταν θα καταφέρεις να την δεις να γυρίζει αριστερόστροφα και δεξιόστροφα θα καταλάβεις την διαφορά.

you have to see it to believe it !

τώρα που η ώρα είναι 5 και εγώ κομμάτια την βλέπω να γυρίζει αριστερά! fck!!!