Για ταινίες προβολέα... για τα άλλα ποιά TV;

Messenger

AVClub Addicted Member
31 January 2008
2,687
Αθήνα
Ο τίτλος τα λέει όλα...
Η TV πρέπει να είναι μικρή (εμένα με βολεύει με συνολικό ύψος μέχρι max 60εκ για να μπεί σε συγκεκριμένο χώρο...οπότε μάλλον μόνο 32" παίζει).

Αφού για ταινίες και μεγάλα αθλητικά θα υπάρχει προβολέας η μικρούλα πρέπει να είναι ... όσο γίνεται πιό μεγάλη (37" θα με βόλευε αλλα μάλλον 32 θα χωρέσει) και σε καλή τιμή αλλά όχι μάπα αφού αυτή θα βλέπουμε όλη μέρα...

Καμμιά πρόταση?
Καμμιά ευκαιρία να τρέχει αυτή την εποχή;
:idea:

Κοιτα προς Toshiba 32R3500. Εχει όλα τα καλούδια (100Hz,...) και είναι σχετικά φθηνή. Την αγόρασα για την κρεβατοκάμαρα και την περιμένω αυτή την εβδομάδα.

Καμμιά γνώμη για την SAMSUNG LE32M86? (100 Ηz κλπ)
Την έχει σε προσφορά (πασχαλίτσες!) το Carrefour...
950E-πασχαλίτσες=~630Ε

Επίσης αν υπάρχει καμμιά 37" με συνολικό (με τη βάση) ύψος μέχρι το πολύ 60 εκ θα την προτιμήσω γιατί, πως να το κάνουμε, το μέγεθος μετράει...

Αν ξέρετε καμμιά θε με υποχρεώσετε (ειλικρινά)...

Last edited:
Απολυτο value4money κατα τη γνωμη μου ειναι η πανασονικ 42"PX7 στα 700Ε αν τη βρεις πουθενα...

42" - πλασμα - 100Hz - 700Ε τι αλλο να ζητησεις απο μια τηλεοραση?

Να μην παραμορφώνει?

Απολυτο value4money κατα τη γνωμη μου ειναι η πανασονικ 42"PX7 στα 700Ε αν τη βρεις πουθενα...

42" - πλασμα - 100Hz - 700Ε τι αλλο να ζητησεις απο μια τηλεοραση?

Να μην παραμορφώνει?
Ύψος κάτω από 60 εκ. !!!!

Εμ εσυ δεν ψαχνεις για τιβι ...........την Καιλι Μινογκ ψαχνεις σε Ελληνικη συσκευασια .

Από 32άρες ρίξε μια ματιά και στην Philips 32PFL7403. Δείχνει value αγορά για τα χαρακτηριστικά της. Στην ουσία είναι μια 32PFL9632 με νέο design, χωρίς ambilight και 200 φθηνότερη.

Φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Θα την τσεκάρω αύριο.
Ευχαριστώ πολύ ...

Sony KDL-32D3000
Δεν νομίζω να βρείς 37αρα μέχρι 60 ύψος.
Σωστός. Σήμερα βγήκα παγανιά με τη μεζούρα: ΟΥΤΕ ΜΙΑ...

Καμμια γνώμη για την SAMSUNG 32R86BDX (R όχι Μ)
Eίναι κούκλα, με πολλά προικιά και δεν ζητάει πολλά (απλά ...πασχαλίτσες ζητάει...)
:grandpa:

Φαίνεται πολύ καλή επιλογή. Θα την τσεκάρω αύριο.
Ευχαριστώ πολύ ...

Απλά να με διορθώσω γιατί έκανα λάθος πριν. Η 9632 έχει το Perfect Pixel ενώ η 7403 έχει το Pixel Plus 3. Αξίζει να την κοιτάξεις πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει το ambilight. Pixel Plus 3 + 100Hz ακούγεται καλό σε αυτή την τιμή.

Ωραία η νέα (LΕ32Α...) ίδίως στο HD στα 769Ε, αλλά η παλιά (LE32R..) είναι αλλιώς (800-250=550 Ευρώ).

Στο τέλος ξέρω: θα πάρω αυτή που θέλει η γυναίκα μου (να μπορώ και να γκρινιάζω...)

Ρε παιδια για τηλεοπτικο σημα την θελει ο ανθρωπος..τι να τα κανει τα 100hz και τα Ambiligh και τις καινουργιες τεχνολογιες..μια χαρα ειναι φιλε η r86 και σε καλη τιμη και ειμαι σιγουρος οτι θα την ευχαριστηθεις.