για τη συντόμευση "Διακοπή Συνδρομής" σε κάποιο thread

andre74

Banned
13 September 2008
5,733
Μου έχει τύχει αρκετές φορές, όταν διαβάζω το φόρουμ μέσω οθόνης αφής, να πατηθεί κατά λάθος η επιλογή "Διακοπή Συνδρομής" ενώ προσπαθώ απλά να πάω στην επόμενη/τελευταία σελίδα.
Στις μικρές οθόνες αφής, π.χ. κινητού τηλεφώνου, ο σύνδεσμος "Διακοπή Συνδρομής" είναι τεράστιος συγκριτικά με το συνωστισμό όσων υπάρχουν στην οθόνη και επιπλέον η συνδρομή διακόπτεται με ένα μόνο κλίκ, χωρίς καμία επιβεβαίωση, τη στιγμή που χρειάζονται 3 κλικ για να γίνει προσθήκη συνδρομής σε νέο thread...

Και μετά πάει το πουλάκι, πέταξε και άντε ξαναβρέστο μέσα στο χαμό των νέων πόστ... ;)

Είμαι ο μόνος στον οποίο έχει τύχει αυτό; Γίνεται να κάνουμε κάποια μικρή αλλαγή, αγαπητοί κύριοι διαχειριστές;

To tapatalk δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη γιατί μπαίνω κυρίως από δίκτυο μέσω proxy σέρβερ με κινητό (με ένα μικρό bypass εκ μέρους μου απέναντι στις επιθυμίες του Administrator), και δεν έχουν όλες οι εφαρμογές πρόσβαση.
Κυρίως με ένα symbian Nokia και ένα no-name tablet.
Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι i-συσκευές με πιο απροβλημάτιστο touch ;) και μου συνέβη τόσο συχνά ώστε μπαίνω στον κόπο να το αναφέρω.

Δεν γίνεται να υπάρχει και ένα κλικ επιβεβαίωσης πριν τη "διαγραφή" ;