ΓΙΑ ΤΟΝ Administrator του AVCLUB (και όχι μόνο)

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
Παρακαλώ πείτε μου αν μπορώ να αλλάξω όνομα χρήστη, μετά την μεσημεριανή επίθεση απ τους χάκερς, όπως και να μην φαίνεται το mail μου.
Ευχαριστώ

Μας την πέσαν Τούρκοι χακράδες το μεσημέρι.
Εφ'όσον γράφω όχι με nickname αλλά με το ονοματεπώνυμό μου απαιτώ προστασία.
Αφού δεν υπάρχει, θέλω να αλλάξω το όνομα χρήστη.
Υ.Γ. Δεν μου λέει κάτι ότι θα διωρθωθεί κλπ κλπ
Σε άλλα forum, πολύ πιό "μικρά" το σταμάτησαν αμέσως. Εδώ φοβάμαι πως μπήκαν και στην database και πήραν στοιχεία από όλους μας

Με όλο το σεβασμο φίλε Δημήτρη, αλλά νομίζω οτι υπερβάλεις λίγο.
Το όνομά σου μπορεί να το δεί οποιοσδήποτε εχει πρόσβαση σε αυτο το forum (δηλαδη όλος ο κόσμος) , το email σου που είναι κατεγραμμένο στους σκληρούς δίσκους αρκετών spammers καθώς επίσης και το IP σου το οποίο φαντάζομαι ειναι δυναμικο...Για τι ανυσηχέις τοτε?

Tι φοβάσαι τούς τουρκους μωρέ???Εχουμε πολλούς ´φιλέλληνες´στην Ελλάδα που κανουν καλύτερα τήν δουλειά.:flipout:
Πέρα απο την πλάκα ,τώρα.Επειδή πριν μιά ωρα πρωτομπήκα,στο φόρουμ.Δημιουργήθηκε πρόβλημα εδώ συνολικά???

σιγουρα θα μας ενημερωσουν οι υπευθυνοι συντομα λιγο υπομονη ο Νικος Μπαβιολης ειναι στην ραδιοφωνικη εκπομπη του Club μας

Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΤΟΝ Administrator του AVCLUB (και όχι μόνο)

sfortis said:
Με όλο το σεβασμο φίλε Δημήτρη, αλλά νομίζω οτι υπερβάλεις λίγο.
Το όνομά σου μπορεί να το δεί οποιοσδήποτε εχει πρόσβαση σε αυτο το forum (δηλαδη όλος ο κόσμος) , το email σου που είναι κατεγραμμένο στους σκληρούς δίσκους αρκετών spammers καθώς επίσης και το IP σου το οποίο φαντάζομαι ειναι δυναμικο...Για τι ανυσηχέις τοτε?
Σε πληροφορώ πως το mail μου δεν το έχει κανένας που δεν θέλω (τουλάχιστον μέχρι στιγμής)

Δημήτρη, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έλαβες κάποιο περίεργο email από το avclub, αλλά και ούτε πρόκειται να λάβεις διότι τα emails είναι κωδικοποιημένα στην βάση και επίσης ασφαλισμένα και κανένας δεν μπορεί να τα δει. Ουτε καν στο προφίλ των χρηστών δεν φαίνονται.

Εν πάση περιπτώση στείλε μας ένα πμ με το username που θέλεις.

Οσο για το email το είπαμε. Δεν φαίνεται. Είναι κρυφό έτσι κι αλλιώς.

Aν είναι έτσι Τάσο (που δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω) ας μείνει όπως είναι.
Μακάρι να μην ξαναγίνει πάντως

εγώ θα ανυσηχούσα απο θέματα κλοπών :-0

Αναφέρεις location, σύνθεση hiendάδικη και όνομ/νυμο

όσο για το ip που είναι δυναμικό, είναι αρκετό για να περιορίσει γεωγραφικά κάποιον που ψάχνει

τέσπα εγώ δεν θα ανέγραφα τέτοιον συνδιασμό σε public σελίδα

Last edited:
και πώς θα τα πάρουν τα Grande Utopia, κοντά μισό τόνο και τα δυο?

Εκτός και εάν μπουκάρουν σαν τους Κρητικούς με μπουλντόζα :p

Απάντηση: Re: ΓΙΑ ΤΟΝ Administrator του AVCLUB (και όχι μόνο)

Vito Corleone said:
εγώ θα ανυσηχούσα απο θέματα κλοπών :-0

Αναφέρεις location, σύνθεση hiendάδικη και όνομ/νυμο

όσο για το ip που είναι δυναμικό, είναι αρκετό για να περιορίσει γεωγραφικά κάποιον που ψάχνει

τέσπα εγώ δεν θα ανέγραφα τέτοιον συνδιασμό σε public σελίδα

Δημήτρη για να το λέει ο ντόν κάτι θα ξέρει ....

Δημητρη ο Vito ειναι οχι ο Ντον πρωτο ξαδελφο.....

παντως περα απο πλακα πιστευω οτι ο Τασος Οικονομου μας εδωσε της απαραιτητες εξηγησεις

αν φτασανε η Χακερς να ψαχνουν αβαταρ για να κλεψουν στερεοφωνικα

τι να πω !!!!!!!!!!!!

θες να μου πεις ότι λίγα σπίτια έχουν γδύσει ολόκληρα? μακάρι να έχω άδικο ρε παιδιά αλλα μ'αρέσει να φυλάω τα ρούχα μου-bye- :flipout:

Και επειδή έχουν γνώση και οι φύλακες:
pitbull_raca.jpg
boonc8.jpg
pitbull.jpg

Vito Corleone said:
θες να μου πεις ότι λίγα σπίτια έχουν γδύσει ολόκληρα? μακάρι να έχω άδικο ρε παιδιά αλλα μ'αρέσει να φυλάω τα ρούχα μου-bye- :flipout:

πού? Μέσα σe Grande Utopia?:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: