Φιλε Δημητρη Θεοδωροπουλε οπως καταλαβαινεις το να γραφεις εδω το ονοματεπωνυμο σου δεν σημαινει τιποτα. Και εγω μπορω να γραφτω σαν Γιωργος Δημητρακοπουλος. Τι παει ομως να πει αυτο ? Οτι ειμαι ο Δημητρης?
Οσον αφορα τα emails μπορεις αν δεν αισθανεσαι σιγουρια να φτιαξεις ενα στο yahoo.gr,mail.gr και οπου αλλου νομιζεις και να κανεις τις εγγραφες σου με αυτο και οχι με το πραγματικο σου αν θες οντως να νοιωθεις προστατευμενος.
Μιας και δεν γνωριζεις ομως το τι συνεβει ειναι λαθος σου να αναφερεις οτι αλλα μικροτερα sites του εξωτερικου κτλ. διορθωσαν το προβλημα πολυ γρηγορα κτλ. Εισαι σιγουρος οτι ειχαν το ιδιο προβλημα ?
Οταν σε "χτυπαει" ενας hacker οφειλεις ως administrator και για να εισαι σιγουρος για τον κοσμο σου αλλα και για το site που διαχειριζεσαι, να το ψαξεις οσο δεν παιρνει μεχρι να το ξανανεβασεις ωστε παρομοιες ιντερνετικες απειλες να τις εχεις αποκλεισει. Αν παρατηρησες πηγαν να το ξανακανουν το ιδιο hack και εφαγαν πορτα στις 10 το βραδυ σημερα.
Εν παση περιπτωση επειδη τα συγκεκριμενα μηνυματα σου με θιγουν ως administrator, μιας και ζητησα να μην συνεχιστει το θεμα του hacking στην ενημερωση που σας εδωσα, αυτου του χωρου ειμαι στην διαθεση σου για να μην το ψαχνεις και σπαταλας τις ωρες σου αν δεν γνωριζεις πως γινεται να σου αλλαξω εγω το email σου αλλα και το ονομα χρηστη (αυτο μπορω να το κανω μονο εγω).
Τα emails των μελων ειναι κωδικοιημενα μεσα στην βαση και ειναι απιστευτα δυσκολο να μπει καποιος και να τα αποκρυπτογραφισει. Ασε που ολη μερα αν εχεις παρατηρησει ειμαι απο πανω και παρακολουθω. Δεν "κλεβονται" προσωπικα δεδομενα τοσο ευκολα. Δεν ειμαστε και κανενα ξεφραγο αμπελι επειδη καποιος μας εκανε defaced απο κουταμαρα της VB. Εκτος αν εισαι ο Kevin Mitnick.
Πιστευω οτι με ενα πμ θα ειχε λυθει η οποια σου απορεια. Ελπιζω να σου ελυσα οτι απορια ειχες και να σου εδωσα λυση.