Γιατι απολαμβάνω την παρέα του Avclub

Δεβελέκος Στράτος

AVClub Addicted Member
17 June 2006
1,623
Έκανα το πρώτο λάθος ανυποψίαστος να κλέψω 5 λεπτά απο το χρόνο μου και να μπω στο φόρουμ...
Μετά το δεύτερο να διαβάσω το θέμα του Argi για τα αντικραδασμικα στον προβολέα... ακόμα προσπαθώ να συνέλθω απο τα γέλια! Respect λοιπόν στο Avclub και στην παρέα του γιατι η ζωη είναι μικρη και απαιτεί χιούμορ, που εδώ ξεχειλίζει!

Last edited:
Σωστος!

Δυστυχως σε καποιους, για τους ιδιους λογους που εσυ απολαμβανεις το avclub, (το χιουμορ πχ στο παραδειγμα σου) δε τους δημιουργει την ιδια "εφορια"

IMHO παντα

Σωστος!

Δυστυχως σε καποιους, για τους ιδιους λογους που εσυ απολαμβανεις το avclub, (το χιουμορ πχ στο παραδειγμα σου) δε τους δημιουργει την ιδια "εφορια"

IMHO παντα
Γιατί!? Είπε ο Αλγοσκούφης πως θα βάλει χέρι και στο χιούμορ;;;

Αυτο ειναι το ωραιο: Ενα κοινο ενδιαφερον να δημιουργει μια ωραια παρεα και να φερνει καποιους πιο κοντα (και live - οχι μονο μεσω δικτυου).

Έφτιαξα το φραπεδάκι μου :food-smiley-005:
...άναψα το τσιγαράκι μου :smokin:

...και...

.
.
.
.
.
.

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
..

..
.
.
.
.
.
.
.
.

..

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..-bye-

Έκανα το πρώτο λάθος ανυποψίαστος να κλέψω 5 λεπτά απο το χρόνο μου και να μπω στο φόρουμ...
Μετά το δεύτερο να διαβάσω το θέμα του Argi για τα αντικραδασμικα στον προβολέα... ακόμα προσπαθώ να συνέλθω απο τα γέλια! Respect λοιπόν στο Avclub και στην παρέα του γιατι η ζωη είναι μικρη και απαιτεί χιούμορ, που εδώ ξεχειλίζει!

Χμμμμ...... :chinscratch:
για συντονιστής λίγο μπαίνεις ! :grandpa: