Γιατι?

komninos i

AVClub Enthusiast
14 July 2006
948
Με προβληματιζει το γεγονος το οτι με ενα up που εκανα στης αγγελιες μου την ειπατε. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27640 Ομως δεν ενεργησατε το ιδιο με βαση τον κανονισμο στη hi nd κατηγορια και συγκεκριμενα στο( Τι εγινε με την ακροαση καλωδιων ηχειων? -Κωστα Κογια που εισαι?)οπου εγιναν επανιλημενος παραβασης.Παρακαλω θα ηθαλα να με ενειμερωσετε πανω σε αυτο.

Αγαπητέ φίλε,

οι συγκρίσεις όσον αφορά το διαχειριστικό έργο είναι συνήθως άτοπες, αφού ούτε όλοι οι κανόνες είναι ίδιοι, ούτε όλες οι καταστάσεις αντίστοιχα σαφείς. Γενικά, αν έχεις κάποιο παράπονο από κάποιον χειρισμό ενός θέματος, μη διστάσεις να στείλεις pm στον αρμόδιο διαχειριστή. Αν δεν θεωρήσεις τις εξηγήσεις του ικανοποιητικές και το θέμα είναι αρκετα σημαντικό, μπορείς να επικοινωνήσεις και με τη Γενική Διαχείριση, δηλαδή εμένα ή τον Νίκο Κρυωνά. Αν υπάρχει κάποια λύση καλύτερη από αυτή που επιλέχθηκε, ευχαρίστως να την υιοθετήσουμε.

Σε ευχαριστώ για την κατανόηση.

Σε γενικες γραμμες συνφωνω αλλα οπως βλεπεις η παρατηρηση μου εγινε online και οχι με p.m.που θα μπωρουσε να γινει.

Επειδή δεν νομίζω ότι κατάλαβα, αν έχεις κάποια διαφορετική άποψη για το χειρισμό του θέματος, επικοινώνησε προσωπικά με τον Διονύση. Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλετε κάποια άκρη.

Συγνωμη μια διορθωσει .(Σε γενικες γραμμες συνφωνω. Αλλα οπως βλεπεις η παρατηρηση που μου εγινε,εγινε online και οχι με p.m που θα μπωρουσε να γινει.)

Α, ok, τώρα κατάλαβα. Επειδή ο κανονισμός περί "up" είναι νέος, καλό είναι να τον υπενθυμίζουμε, μέχρι να τον συνηθίσουν τα μέλη που δεν έτυχε να τον προσέξουν.

Γενικότερα, οι διαχειριστικές παρεμβάσεις σε τέτοια απλά θέματα δεν γίνονται με τη λογική της κακώς εννοούμενης παρατήρησης, αλλά με διάθεση απλής υπενθύμισης των κανονισμών.

Συγνώμη που ρώταω κάτι ,όχι ακριβώς επί της ουσίας του Post, αλλα τι είναι το up;;;;;

Από ότι βλέπω ο διαχειριστής των αγγελιών χρησιμοποιεί τυφλοσούρτη το ίδιο στυλ σε όποιον σπάσει τον κανόνα...
Υπενθύμιση των κανονισμών με ένα ξερό μήνυμα. Φυσικά αυτό είναι πολύ καλό!
Δεν νομίζω ότι το έκανε για να σε προσβάλει.

Τώρα το πως χειρίζεται ο κάθε διαχειριστής την κατηγορία του είναι άλλο θέμα.
Ευτυχώς το forum διαχειρίζεται από ανθρώπους και όχι bots ώστε να περιμένουμε σε κάθε περίπτωση την ίδια ακριβώς αντίδραση. :)

Αγαπητέ κ. komnine ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

1) Οφείλατε, η τουλάχιστον καλό θα ήταν πριν ανοίξετε το θέμα να έχετε διαβάσει τους νέους κανονισμούς οι οποίοι αρχικά εμφανίστηκαν στο pc σας όταν ξαναμπήκατε στο club και φυσικά υπάρχουν συνεχώς αναρτημένοι στην εξής διεύθυνση.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=29011

2) Δεν σας την είπα όπως χαρακτηρίστηκα αναφέρετε, απλά σας έγραψα όπως κάνω σε όλα τα μέλη μια αναφορά στους κανονισμούς τους οποίους σας ζήτησα να τους διαβάσετε και σας ευχαρίστησα εκ των προτέρων.
Κατά την κρίση όμως με αυτήν την ενεργεία απλά σας την είπα.

Όλα τα μέλη είναι ίσα και χρίζουν της ιδίας αντιμετώπισης χωρίς καμία εξαίρεση.

3) Οι κανόνες συζητηθήκαν, και ψηφιστήκαν από όλα τα μέλη του σωματείου ως προς την γενικότερη εξυπηρέτηση όλων των μελών του AVclub.

Ο λόγος που απαγορευτήκαν τα up από είναι για να αποφύγουμε τα συνεχόμενα up, και τα προϊόντα όλων των αγγελιών να έχουν την ιδία ευκαιρία να πουληθούν.
Ιδία έννοια αντιμετώπιση χωρίς καμία απόλυτος διάκριση.

Τρόπος να πουλήσετε ένα προϊόν είναι να το κάνετε έστω και ελάχιστα ποιο προσιτό στην τιμή του προς τον υποψήφιο αγοραστή.

Αν κοιτάξετε λίγο θα δείτε ότι έχει ευνοϊκά αποτελέσματα στον αριθμό των προϊόντων που πούλιουνται το τελευταίο διάστημα.

Όλα τα μέλη έχουν ίδια αντιμετώπιση και τα προϊόντα των αγγελιών ίδιες ευκαιρίες πώλησης.

Καλημέρα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Γιατι?

Συγνώμη που ρώταω κάτι ,όχι ακριβώς επί της ουσίας του Post, αλλα τι είναι το up;;;;;

Όταν κάποιος αναρτά κάποια αγγελία που για οποιονδήποτε λόγο δεν έχει ανταπόκριση, είθισται να γράφει ένα μήνυμα με τη λέξη "up", ώστε να "ανέβει" η αγγελία στην κορυφή των μηνυμάτων της κατηγορίας και να τη δουν όσοι τυχόν την έχασαν.

Να ρωτησω κατι ? Δεν θα επρεπε να υπαρχει η δυνατοτητα να κανεις up μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ? Γιατι καποια στιγμη μια αγγελια θα παει στην 2 , 3 ,..100 σελιδα που κακα τα ψεμματα εκει θα εχει λιγοτερες πιθανοτητες να την προσεξει καποιος .

Και προκειμενου να γινεται copy ξανα η ιδια αγγελια ..λεω μηπως.Βεβαια μπορεις να κανεις μια συμβολικη μειωση της τιμης πχ ..1 Ε ..:D

Κοίτα, το συγκεκριμένο δικαίωμα άλλοι δεν το γνωρίζουν καν και άλλοι το καταχρώνται. Επειδή και το χρονικό διάστημα δεν έχει το ίδιο νόημα για κάθε περίπτωση, δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό αυτό. Καλύτερα η τακτική της μείωσης τιμής. Νομίζω βοηθάει και τις δύο πλευρές.

Τώρα, αν κάποιος καταχραστεί και αυτό το δικαίωμα με τον τρόπο που περιγράφεις... μάλλον περίγελως θα γίνει παρά θα βοηθήσει την αγγελία του.

το bandwith και ο αποθηκευτικός χώρος κοστίζει.

υπάρχουν αγγελίες εδώ μέσα με 50 up και μάλιστα χωρίς τιμή και με παρακάλια γιά πμ γιά τιμή.
Αν είναι ανά αγγελία να έχουμε 50 up, 50 "μιά τιμή παρακαλώ", 50 "έχεις πμ"
το κλείσαμε το μαγαζί.

Re: Απάντηση: Γιατι?

Κοίτα, το συγκεκριμένο δικαίωμα άλλοι δεν το γνωρίζουν καν και άλλοι το καταχρώνται. Επειδή και το χρονικό διάστημα δεν έχει το ίδιο νόημα για κάθε περίπτωση, δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό αυτό. Καλύτερα η τακτική της μείωσης τιμής. Νομίζω βοηθάει και τις δύο πλευρές.

Τώρα, αν κάποιος καταχραστεί και αυτό το δικαίωμα με τον τρόπο που περιγράφεις... μάλλον περίγελως θα γίνει παρά θα βοηθήσει την αγγελία του.

Οχι μη με παρεξηγεις.Αυτο με το χρονικο διαστημα απο τη στιγμη που θα μπει μια αγγελια το εχω δει να συζητιεται και αλλου , γιατι καποιοι εκαναν παραπονα οτι μπαινουν δυο και τρεις φορες η ιδια εγγελια.Βεβαι εδω δεν εχουμε τοσες αγγελιες που να παρατηρειται αυτο το φαινομενο αλλα το ανεφερα...ετσι σαν απορια..

το bandwith και ο αποθηκευτικός χώρος κοστίζει.

υπάρχουν αγγελίες εδώ μέσα με 50 up και μάλιστα χωρίς τιμή και με παρακάλια γιά πμ γιά τιμή.
Αν είναι ανά αγγελία να έχουμε 50 up, 50 "μιά τιμή παρακαλώ", 50 "έχεις πμ"
το κλείσαμε το μαγαζί.

οκ

(Andronidis Akis). Θα μπωρουσες να μου στειλης ενα p.m μιας και δεν ηταν κατι το πολυ σοβαρο. Το up καλα κανατε και το καταργησατε.Τελος η γνωμη μου ειναι οτι η πρωτη παρατηρηση να γινετε με p.m.