Γίνεται ανάκτηση μηνύματος (p.m) που δεν πρόλαβα να στείλω?

msan

New member
7 July 2006
85
Αγαπητοί φίλοι Καλησπέρα σας!!!
Είχα τελειώσει ένα μήνυμα που ήθελα να στείλω σε φίλο με μεγάλη εμπειρία σε τεχνικά θέματα προκειμένου να βοηθηθώ ..
Για πρώτη φορά και για καλύτερη τεκμηρίωση ήθελα να συνοδεύσω αυτό με φωτό τις οποίες είχα τρέψει προηγουμένως σε pdf προκειμένου να μικρύνω τα σχετικά αρχεία τους.
Οταν λοιπόν είχα τελειώσει αυτό και πριν την αποστολή του προσπάθησα να επισυνάψω τα pdf αρχεία, αλλά μου ζητούσε διεύθυνση url χωρίς να ξέρω πως μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση . Που θα μπορούσα να ανεβάσω τις φωτό ?
Στην απέλπιδα προσπάθειά μου ξεκίνησα να σύρω τα pdf στο τέλος του μηνύματος και με την πρώτη προσπάθεια, ό,τι είχα γράψει εξαφανίστηκε και έκτοτε το αναζητώ...!!
Επειδή κατά την διάρκεια της δημιουργίας παρατήρησα ότι το σύστημα του Forum από καιρού σε καιρό πραγματοποιούσε autosave του μηνύματος, πως μπορώ να το ανακτήσω και άμα θέλετε μου απαντάτε πως μπορώ να επισυνάψω και τα αρχεία μου?
Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!!
Μανώλης
ΣΑΜΟΣ-bye-

Για την ανάκτηση δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά (μάλλον δεν μπορείς) αλλά σε pm δεν μπορείς να επισυνάψεις αρχείο.
Απ'ότι καταλαβαίνω πάτησες το κουμπί ''Insert Image'' γι'αυτό και σου ζητήθηκε URL.
Αν έχεις pdf με τις φωτογραφίες σου, ανέβασέ το στο filedropper και βάλε το link στο pm για να το κατεβάσει ο παραλήπτης.

Απάντηση: Re: Γίνεται ανάκτηση μηνύματος (p.m) που δεν πρόλαβα να στείλω?

Αντε πάλι να γράφω μία ώρα !! Έχω την ατυχία να είναι μεγάλο το κείμενο ... Προς τι όμως, όπως θα έχεις παρατηρήσεις και εσύ, η πληροφόρηση για autosave?

Αυτό το κάνει ο editor κάθε κάποια δευτερόλεπτα.
Ίσως, αν πας να στείλεις pm στον ίδιο χρήστη να σου βγάλει κάτω αριστερά στον editor την επιλογή "Restore saved content".
Ίσως και όχι.
Δεν χάνεις να δοκιμάσεις.

Ακριβως αυτο, αν ξεκινησεις σε ρωταει αν θες να κανεις χρηση του αποθηκευμενου ή εναρξη νεου.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk