Γινεται?

prasinoz

New member
20 June 2008
8
Ειμαι κατοχος ενος CAV A8M οπου μεχρι τωρα με εξυπηρετουσε και στις stereo ακρωασεις μου.Επειδη ομως το home cinema ερχεται σε δευτερη μοιρα, σκεφτομαι την αγορα καποιου δικαναλου ολοκληρωμενου για την οδηγηση των εμπος ηχειων, η απορια μου ειναι αν μπορουν τα εμπρος ηχεια να δεχονται σημα και απο τους δυο ενυσχυτες (AV & Audio), και αν ναι με ποια συνδεσμολογια?
Ο ενυσχυτης δεν εχει pre-out.
Υ.Γ Τι ειναι line in και τι line out?

Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα στο μανουαλ εχει στερεοφωνική έξοδο (line out) για τα δυο κανάλια άρα δεν έχεις πρόβλημα θα πάρεις από εκεί .
Line in είναι ιδια με την aux1 aux2 κλπ είσοδος δηλαδή επιπέδου line για να σύνδεσης πχ cd.
Line out είναι έξοδος επιπέδου line για να δώσεις σε άλλη συσκευή πχ άλλον ενισχυτή

Η πιο σωστη λυση ποια ειναι? ολοκληρωμενος ή τελικος?
ευχαριστω εκ των προτερων.

Εαν εχει line out,υποψιαζομαι πως θαναι σταθερη εξοδος για εγραφη (προς καποιο cd recorder px... ) και οχι pre out. Αν ισχυει αυτο ( θα το τσεκαρω αυριο βραδακι σιγουρα...),δεν μπορεις να συνδεσεις τελικο,παρα μονο αν εχει ρυθμιση gain,ετι ωστε να μπορεις να ρυθμιζεις την ενταση,αλλα θα σε παιδεψει πολυ αυτη η λυση,αφου οταν θα χαμηλωνεις την ενταση απο τον Cav,θα πρεπει να σηκωνεσαι και να χαμηλωνεις και τον τελικο,δραμα δλδ... Το ιδιο θεμα,θα εχεις και αν συνδεσεις ολοκληρομενο,απλα εκει θα εχεις και τηλεχειρισμο για αυτον. Με λιγα λογια,αν ο Cav δεν εχει pre out,για πρακτικους λογους δεν θα σου συνιστουσα να προσθεσεις καποιον αλλον επανω του. Ισως αν επαιρνες ολοκληρομενο καθαρα για την μουσικη σου ακροαση και αφηνες και τον Cav για το home cinema να ηταν καλυτερη λυση. Η εναλλαγη των ενισχυτων στα μπροστινα σου ηχεια λυνεται. Θα το ξαναδουμε και αυριο πιο σωστα το θεμα,εκτος και καποιος αλλος συνφορουμιτης ξερει πιο καλα τον cav-bye-