Γκούχου, γκούχου, πάλι την κοπάνησαν ερωτικά κανάλια...

Να θυμίσω επίσης το κανάλι με τα amateur video των συνδρομητών (και καλά) που επίσης εξαφανίστηκε μέσα σε μία νύχτα ... δε θυμάμαι πως λεγόταν.

H Elitecard με τα sexontv + redlight + freex κτλ είχε κάποτε 13 κανάλια (τα 4 στις 9 μοίρες) και τώρα έχει μόνο 6 (και η Elitecard fusion έχει 7).

Club Prive λεγόταν...ειχα τεστάρει την κάρτα του. Μιλάμε για το κανάλι με την ....αθλιότερη εικόνα ever! Οταν έσπασε το viaccess 2.5 ...προτίμησαν να κλείσουν το μαγαζί, παρά να μπουν στον κόπο και το έξοδο να αλλάξουν κάρτες!

ρε παιδια εγω νομιζω οτι ολα τα καναλια τα ερωτικα απο τους δορυφορους καποια στιγμη δεν θα την παλευουν και θα κλεισουν ολα.οποιος θελει τσοντα βρισκει στο νετ και δωρεαν και διαλεγει και οτι γουσταρει.τοσα free site υπαρχουν!!!!
καρτες μονο κατι παππουδες θα αγοραζουν που δεν ξερουν να παιζουν με τα pc..........

Δεν το βλέπω να συμβαίνει αυτό! Γιατί άλλο να κατεβάζεις, κι άλλο να πατάς ένα κουμπάκι στο τηλεχειριστήριό σου και …εδώ είμαστε.
Για κάποιο σχετικό παράδειγμα δε χρειάζεται να πάμε και πολύ μακριά (tzoulia) - όλο το internet (ακόμα και ξένα site) ήταν γεμάτα με links, παρόλα αυτά πόσα βγάλανε ..?!!
Το πολύ πολύ, άμα γίνει τπτ τέτοιο, θα κλείσουν τα "μικρά" και θα μείνουν τα "μεγάλα" ονόματα

Last edited:
Οχι, αλλα αν δεις σε αυτο το νημα δεν ειπα μεχρι πριν λιγο τιποτα. Αρα δεν θιχτηκα εγω......αλλα καποιος αλλος φιλος μου. Ασε που αυτα δεν με ενδιαφερουν, διοτι τα εχω live. Ο Antonis Famelos τον βλεπω κατω διαβαζει το θεμα και αυτος......ρε δεν πατε καλα ματακηδες.

Υπάρχει πλέον και ενημέρωση επίσημη ...

Σύμφωνα με την οποία οι κάτοχοι αυτού του πακέτου πρέπει να : επικοινωνήσουν με το μαγαζί που αγόρασαν την κάρτα για να αντικαταστήσουν την κάρτα του ThemeX με κάρτες του πακέτου FUSION ή SATISFACTION (νεες 12-μηνες ) με μία καλή έκπτωση στα πακέτα αυτά.

Τι μάλλον βρε, μέχρι και επίσημη ανακοίνωση έβγαλε ο εισαγωγέας της κάρτας στην Ελλάδα...:D

Ξεχνάς ότι πλέον έχω επίσημη ενημέρωση μέσω e-mail.......:D

Δεν το βλέπω να συμβαίνει αυτό! Γιατί άλλο να κατεβάζεις, κι άλλο να πατάς ένα κουμπάκι στο τηλεχειριστήριό σου και …εδώ είμαστε.
Για κάποιο σχετικό παράδειγμα δε χρειάζεται να πάμε και πολύ μακριά (tzoulia) - όλο το internet (ακόμα και ξένα site) ήταν γεμάτα με links, παρόλα αυτά πόσα βγάλανε ..?!!
Το πολύ πολύ, άμα γίνει τπτ τέτοιο, θα κλείσουν τα "μικρά" και θα μείνουν τα "μεγάλα" ονόματα

Δεν χρειαζεται να κατεβασεις δες το πμ σου...............

Τα Theme-X τέλος. Το μαγαζί χρεωκόπησε. ήδη οι εταιρίες που πουλάνε τις σχετικές κάρτες, έχουν βγάλει προγράμματα αντικατάστασης.